Most apartmanba se lehet menni?
Még olyan kulcsosházba sem, amelyik az erdőben magányosan áll, a kulcsot valahol a faluban tudod átvenni. Saját egynemű vagy hálózsák kell. Magadnak fűtesz, mosogatsz, és távozás előtt takarítasz.
Ilyen helyre sem lehet most menni a korlátozások szerint.
Én értem, hogy az apartman elszigeteltebb, mint egy folyosós szálloda, közös terekkel. A cél a turistaforgalom szüneteltetése, hogy minél kevesebb érintkezés legyen. Ennek eszköze a szálláshelyek korlátozása az üzleti utakra.
Egy szállodát lehet naponta sokszor takarítani fertőtleníteni. Meg lehet oldani, hogy az emberek távol legyenek egymástól. Csökkentett kapacitással megoldható. De akkor sem a szobában kuksolsz, hanem kimégy az utcára, sétálsz, várost nézel stb.
Nekem pl. lehet.
Mivel van saját apartmanom.
:)
D. Brasco: hát ja...
De naponta van féltucat ezzel kapcsolatos kérdés...
Pedig faék egyszerűségűen van leírva....
Ugy latszik mégis elég sok embernek meghaladja az értelmi képességeit.
De a külön kabaré a dologban,az pont az amit írsz,hogy napi 4-5 kerdes tényleg van ezzel kapcsolatban,mindenhova oda van irva,hogy nem lehet.De azert kiirjak hatodjára is hátha akkor már lehet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!