Wizz air-nél a poggyász max.32kg lehet - de ez túlsúllyal együtt? Hány kg van benne a kifizetett poggyászdíjban, mennyi felett kell túlsúlyt fizetni?
dehogyis...
"Ön jogosult utasként 32 kilogrammnyi feladott poggyász szállítására csomagdíj fejében" azt jelenti hogy csomagdíj fejében, benne van a szövegben.
15kg ingyen van. fapadosoknál általában 15kg, rendes menetrendzserintinél v charternél 20 (kivéve ha nagyon messzire mész, akkor lehet 25 v 30 pl Ázsiába , de nem mindne cégnél)
utána 15 euró/kg (de minimum 8 euró, mint bárhol máshol, az a minimum díj, ha jól emlékszem 15 euró volt a wizznél)
én is mentem wizzel, de átutazóba messzire, Frankfurton keresztül, és 34kg-m volt, 2kg kipakoltam (szerencsére apu ott volt és hazavitte különben ki kellett volna dobnom),és a lány nagyon rendes volt csak 5kg-t számlázott nekem
a túlsúlyt csak dombornyomott kártyával lehetett fizetni a ferihegy 1-en , készpénzzel nem.
jobb ha 2 kisebb táskát visztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!