Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Átt lehet most menni Magyarors...

Átt lehet most menni Magyarországra?Szlovákiából mennék át Győrbe.ellenőriznek,megállitnak a szlovák-magyar Komáromi határon?

Figyelt kérdés
Szlovákiában most volt tesztelés és ha van negativ koronavirus tesztem akkor átmehetek a határon?sajnos csak igy tudnák eljutni mivel nincs autom
2020. nov. 2. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha magyar állampolgár vagy, jöhetsz, de 10 nap hatósági házi karanténba kell vonulni.
2020. nov. 2. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem elég egy (külföldi) negatív teszt, kell egy magyar is!
2020. nov. 2. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia szzlovákból írok.

Most jelenleg ebben a percben még így van de sajna néha óránként akarnak változatni mert teljes a képzavar hogy mi legyen most az országos tesztelés után.

Szlovákból magyarba személyi igazolvánnyal átlehet menni a 30 km-es határsáv betartásával ha csak átakarsz menni egyéni indokkal vagy ha dolgozni mész.

magyar rendőr csak személyit kér.

Visszafelé magyarból szlovákba jelen óra és perc szerint még nem kérnek semmit ellenőrzést én itt sehol nem láttam.

Ha ma eldöntik holnapra akarnak szúrópróbaszerű ellenőrzést főleg a tesztek miatt.Ha van negatív szlovák tesztet a hétvégi ellenőrzésből ha még szúrópróbaszerűen is megállítanak mehetsz tovább vissza szlovákiába.

2020. nov. 2. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, melyik településen laksz?
2020. nov. 2. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Amit az első kettő irt nem igaz. Nem ellenőriztek én is jártam át Magyarországra megsem állitottak csak integetett a rendőr, hogy menjek nyugodtan. De ahogy a 3as irja kelleni fog a negativ teszt a hétvégi tesztelésről fognak ellenőrizni gyakrabban már főleg visszafelé.
2020. nov. 2. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Újfalun lakom Komárom mellett.

Napi szinten járok át magyarba, sokszor osztrákba is.

Sokan úgy szólnak hozzá ilyen kérdésekhez hogy a gyakorlatban azt se tudják hogy működik.

2020. nov. 2. 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:

6: a kérdező nem írta, hogy hol lakik!

A 30 km-es szabályt meg nem mindenki ismeri!

2020. nov. 2. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!