Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés, de két hét...

Elméleti kérdés, de két hét Walesben mennyire fér bele egy 3 és fél éves párkapcsolatba a másik nélkül?

Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 08:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez erősen függ a pontos körülményektől, de ab ovo nem egy elképzelhetetlen , elítélendő, rossz dolog , ha egy pár egyik tagja külön utazik. Földvári András ugye bejárta a világ összes országát, de az asszonyt nem vitte magával. Olvasd el a könyvét :)
2020. okt. 23. 14:50
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Én csomó embert ismerek, akik 20+ éve házasok, s simán mennek a másik nélkül egy -két hétre, síelni, biciklis - hajós túrára, stb.

A másik nem síel/biciklizik, stb

2020. okt. 23. 14:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Kapcsolat függő. Nálunk belefér, mi 8 éve vagyunk egyutt. A barátnőm 20 éve házas, náluk minden évben mindketten mennek 2-2 hétre külön is nyaralni.
2020. okt. 23. 17:59
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
Miért lenne? Hol van az, hogy sülve-főve együtt kell lenni? Sőt, időnként nem is rossz kis időt külön tölteni, különösen, ha együtt is laktok. Én pl. pár havonta néhány napot vagy olykor egy egész hetet kerékpártúrázom a párom nélkül, aki nem igazán szeret mozogni.
2020. okt. 23. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
ilyenkor mindig rájövök hogy tkp nem én vagyok elbszott ember, nagy boldogságban egyedül a macskáimmal és pár kaktusszal, csak nem bírom idegekkel az ilyen párkapcsolatnak nevezett masszív drámákat.
2020. okt. 23. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!