Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Elutaználátok egyedül a...

Elutaználátok egyedül a Kanári-szigetekre?

Figyelt kérdés
Úgy alakult, hogy páran mentünk volna, de végül mindenki lemondta, én meg már évek óta ki szeretnék menni, viszont egyedül nem tudom mot csinálnék ott. Ti kimennétek? Persze nem ez alapján fogok dönteni, mert szerintem megyek, de érdekel mások véleménye, főleg akik már jártak ott.
2020. okt. 22. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Én mennék, de már voltam több szigeten is többször is meg utaztam már egyedül. Ha nem nagyon utaztál még egyedül, először lehet, hogy egy hosszú hétvégét kéne kipróbálni mert azért nagyon más mintha ott a család vagy baráti társaság.
2020. okt. 22. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Simán, én elvagyok magamban bárhol.
2020. okt. 22. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
A ket legnepszerubb, legnagyobb szigeten hihetetlenul ocsmany udulohelyek is vannak kisebb penzu eszaki turistaknak, akiknek a puszta napfenyre van szukseguk. Ha berelt autoval, busszal, kirandulocsoporttal nem jarhatnek a szigeten, csak oda mennek, ami nem turistas es szep hely.
2020. okt. 23. 01:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen
2020. okt. 23. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen persze.
2020. okt. 23. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Tinderen egyébként bármikor tudsz magadnak társaságot találni, akár egy kávéra, beszélgetésre, vagy másra. :)
2020. okt. 23. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
4 szigetet bejártam, abból hármat egyedül és baromira élveztem. Messziről elkerültem a turistarezortokat, rengeteget túráztam és ha társaságra vágytam, akkor a helyiekkel dumáltam.
2020. okt. 23. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Most mindenképpen mennék.
2021. szept. 29. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!