Mire gondolsz pontosan kérdező? Én 10 éve költöztem el onnan (akkor egy jó 5-6 évet éltem ott), majd most múlt éven voltam ott kirándulni, nekem nem tűnt koszosnak és undorítónak. Persze megvannak az ilyen részei, mint szinte minden városnak, de maga a fő részei (például a terek) nekem abszolút nem tűntek lepusztultnak.
2020. okt. 11. 14:58
2/13 anonim válasza:
Egy hónapja jártam ott, nem volt undorító egyáltalán.
2020. okt. 11. 17:00
3/13 anonim válasza:
Nemrég voltam ott tiszta rendezett város.
Kérdező te biztos ott jártál vagy mi van?
2020. okt. 11. 17:18
4/13 anonim válasza:
Szerintem is alapvetően rendezett város.
2020. okt. 11. 18:45
5/13 anonim válasza:
Kérdés, hogy melyik részére gondolsz.
Az Újgyőri főtér pl. egy gettó, azt lassan már még nappal is érdemes elkerülni.
De vannak szép kertvárosi/üdülő részei is pl. Miskolctapolca, az egyetem is szép,
Belvárosban van 1-2 lepukkant épület, meg inkább a csövesek/kéregetők jelentenek akadályt
Összességében: van jobb hely is, meg rosszabb is
2020. okt. 11. 20:35
6/13 anonim válasza:
Aki szerint az egyetem szép, az maximum képeslapon látta.
Menj végig a parkjaiban, elsüllyedsz a hányásban...
2020. okt. 12. 20:13
7/13 anonim válasza:
#6 Rossz aki rosszra gondol....
Egyetemista vagyok, ott tanulok, 3 évig kolis is voltam. Tudom, hogy mi megy ott egy-egy nagyobb buli után, elhiheted... Én arra a szép fás-erdős parkra gondoltam, zöldterületek, mókusok, stb. szerintem nagyon gyönyörű és hangulatos tud lenni. (Rengeteg fajta fa, a nevük is ki van írva). Ehhez párosulnak még, a klasszikus szocreál stíliusú épületek, melyek szintén illenek a környezetbe. Nem véletlen lett az ország legszebb campusa 1-2 éve.
#5 voltam
2020. okt. 12. 20:20
8/13 anonim válasza:
#7 Elárulom, én is oda jártam évekig, nemrég végeztem. És igen, én a "szép fás-erdős parkra" gondoltam, ahol minden második pad elé oda van okádva általában, és senki se takarít arrafelé úgy mellékesen.
2020. okt. 12. 20:25
9/13 anonim válasza:
Talán nem Lyukóban kellene járkálnod és látnál szép,tiszta,rendezett helyeket.Semmivel nem gázabb hely,mint Bpest,Debrecen,Székesfehérvár és a többi.
2020. okt. 15. 18:26
10/13 anonim válasza:
Kérdező valszeg sosem járt Miskolcon, csak elképzelte...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!