Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miskolc mindig ennyire koszos...

Miskolc mindig ennyire koszos undorító város volt?

Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 14:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
82%
Mire gondolsz pontosan kérdező? Én 10 éve költöztem el onnan (akkor egy jó 5-6 évet éltem ott), majd most múlt éven voltam ott kirándulni, nekem nem tűnt koszosnak és undorítónak. Persze megvannak az ilyen részei, mint szinte minden városnak, de maga a fő részei (például a terek) nekem abszolút nem tűntek lepusztultnak.
2020. okt. 11. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Egy hónapja jártam ott, nem volt undorító egyáltalán.
2020. okt. 11. 17:00
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Nemrég voltam ott tiszta rendezett város.

Kérdező te biztos ott jártál vagy mi van?

2020. okt. 11. 17:18
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is alapvetően rendezett város.
2020. okt. 11. 18:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy melyik részére gondolsz.

Az Újgyőri főtér pl. egy gettó, azt lassan már még nappal is érdemes elkerülni.

De vannak szép kertvárosi/üdülő részei is pl. Miskolctapolca, az egyetem is szép,

Belvárosban van 1-2 lepukkant épület, meg inkább a csövesek/kéregetők jelentenek akadályt

Összességében: van jobb hely is, meg rosszabb is

2020. okt. 11. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:
61%

Aki szerint az egyetem szép, az maximum képeslapon látta.

Menj végig a parkjaiban, elsüllyedsz a hányásban...

2020. okt. 12. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

#6 Rossz aki rosszra gondol....

Egyetemista vagyok, ott tanulok, 3 évig kolis is voltam. Tudom, hogy mi megy ott egy-egy nagyobb buli után, elhiheted... Én arra a szép fás-erdős parkra gondoltam, zöldterületek, mókusok, stb. szerintem nagyon gyönyörű és hangulatos tud lenni. (Rengeteg fajta fa, a nevük is ki van írva). Ehhez párosulnak még, a klasszikus szocreál stíliusú épületek, melyek szintén illenek a környezetbe. Nem véletlen lett az ország legszebb campusa 1-2 éve.

#5 voltam

2020. okt. 12. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
#7 Elárulom, én is oda jártam évekig, nemrég végeztem. És igen, én a "szép fás-erdős parkra" gondoltam, ahol minden második pad elé oda van okádva általában, és senki se takarít arrafelé úgy mellékesen.
2020. okt. 12. 20:25
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Talán nem Lyukóban kellene járkálnod és látnál szép,tiszta,rendezett helyeket.Semmivel nem gázabb hely,mint Bpest,Debrecen,Székesfehérvár és a többi.
2020. okt. 15. 18:26
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező valszeg sosem járt Miskolcon, csak elképzelte...
2020. okt. 17. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!