Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mik azok az országok, vagy...

Salilala kérdése:

Mik azok az országok, vagy városok ahová mindenképp el akartok egyszer jutni? :)

Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 23:54
1 2
 1/11 anonim válasza:
88%
Skócia :)
2020. szept. 6. 00:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos hosszú még a bakancslista, ami talán a következő 1-2 évben reális lehet:

Dubrovnik, Kotor, Mostar

Barcelona, Nizza

2020. szept. 6. 01:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nekem már nincs sok olyan európai ország, ahol ne jártam volna még, így először szeretném megismerni Izlandot, majd Írországot, Norvégiát, Andorrát és San Marinót. Utána pedig Kuba a nagy álmom, majd Dél-Amerika valamelyik országa, aztán Ausztrália és/vagy Új-Zéland.
2020. szept. 6. 06:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kína, Vietnám, Madagaszkár
2020. szept. 6. 07:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Venezuela Pakisztan Yemen (Socotra) Paua New Guinea Madagaszkar Eszak Korea es meg egy csomo kevesebe fontos
2020. szept. 6. 08:15
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Las Vegas, a világ szerencsejáték fővárosa. Különösen, az itt megforduló emberekre lennék kíváncsi. Kik ők? Miből telik a szórakozásra? Többen meggazdagodtak, vagy inkább elszegényedtek?
2020. szept. 6. 08:26
 7/11 anonim válasza:
100%
Skócia, Olaszország, Svájc, Egyesült Államok
2020. szept. 6. 08:26
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

Sok helyen jártam már, és sokat látnék még szívesen, de egyik se olyan, hogy nagyon megrendítene ha nem jutok el oda először vagy újra.

Most Namche Bazar az álmodozós és Puglia a reális, bár jelen helyzetben nem tudom egyáltalán használhatom-e ezt a szót :p.

2020. szept. 6. 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Skócia,New York,Los Angeles,
2020. szept. 6. 14:53
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

Az itt felsoroltak jó részén megfordultam, pont azért, mert én is kihagyhatatlannak tartottam.

Nizza talán nem, nagyobb a füstje mint a lángja, de a környéken inkább

a szomszéd Monaco. Las Vegas érdekes, de ilyen kívánságok nem fognak teljesülni.

Viszont Skócia, elsősorban az északi rész, Izland, Észak Norvégia, és ha már ott van az ember, Tromsőből repülővel a Svalbard (Spitzbergák). Nem szeretek visszamenni, mert rombolja az első benyomást, de ezekre igen.

Seychelles igazi különlegesség. Sri Lanka nagy meglepetés (de milyen kellemes). A régiségek kedvelőinek Egyiptom, de csak profi (szakértő) vezetéssel, átlag utazási irodával semmiképpen (magánút azért nem jó, mert egy csomó helyre csak buszkaravának mehetnek katonai kísérettel). Peru,inka ösvény és egy csomó hely még.

Ha jobban meggondolom, nem tudnék olyan országot mondani, amelyikben ne lenne feltétleül látni való dolog.

2020. szept. 6. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!