Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek most bunkosag...

Szerintetek most bunkosag kulfoldon nyaralni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 15:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%

Hát figyelj..

Nem tudjuk,hogy mi lesz de a 2.hullám azok miatt van,akik külföldön voltak,mert nem belföldön sokszorosítottuk a vírust. Én azt mondom,hogy a legjobb döntés mindenképp az,ha most itthon maradunk. Senki nem halt még bele,ha egy év kimarad külföld nélkül.

Mert sokan nem a vírustól félnek hanem a velejáróval.

Elmész valahova,pont ott berobban aztán ki tudja hány hétig karanténban leszel és nagyon nehezen jutsz haza. Vagy egyike leszel azoknak akik behurcolják a vírust és sok ember megint miattuk lesz olyan remek helyzetben mint tavasszal(iskola,vemdeglátó helyek bezárása,stb)

Az lenne a lényeg,hogy ezt elkerüljük,mert akkor mehetne tovább az élet.

Nyilván a te döntésed de gondolj magadra és a többiekre.

Minel több ember megy külföldre,annál nagyobb az eselye annak,hogy megint karantén és társai lesz. Szerintem te sem akarsz az okozók egyike lenni.

2020. aug. 19. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
Az a baj hogy nem az döglik bele aki kimegy...
2020. aug. 19. 19:06
 13/20 anonim ***** válasza:
37%
Nem ertem mirol beszeltek amikor az USA sarga kategorias ha idejon egy amerikai csinal egy tesztet es maris az idiota magyarok kozott van es terjesztheti a virust.
2020. aug. 19. 19:30
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
Önmagában külföldön nyaralni nem. De szarni minden szabályra, és még ki is írni ide, hogy hogyan játssza ki az illető a karantént, az eléggé.
2020. aug. 19. 20:08
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem bunkóság. Én most jöttem haza Olaszországból, az ég világon semmi probléma nem volt, sokkal jobban ügyelnek a maszkhasználatra plusz fertőtlenítésre, mint otthon a magyarok. Be se engednek egy üzletbe/étterembe maszk vagy kézfertőtlenítés nélkül. Nyilván 2 hétig home office-ban vagyok, és nem most fogom meglátogatni a nyugdíjas szüleimet vagy az újszülött unokahugomat sem. Én utálom a Balatont, pláne a Tisza-tavat, illetve úgy általában Magyarország nekem nem nyújt annyit, hogy fizessek a sokszorosan túlárazott szolgáltatásokért, max a Szép-kártyámon lévő pénzt fogom majd itthon lelakni valahol jövőre.
2020. aug. 19. 20:32
 16/20 anonim ***** válasza:
96%
Ha be tartod a higiéniás előírásokat és a maszkot viselsz, akkor kb. ugyanakkora esélyed van megfertőződni, mint itthon. Ahol valóban komoly a probléma, az Közép- és Dél-Amerika, de szerintem oda most nem utazik senki. Sokakat befolyásol a média a clickbait cikkekkel, így valamiért azt hiszik az emberek, hogy sokkal veszélytelenebb a balatoni strandon zsúfolódni, mint pl. kirándulni egyet Ausztriában. Egy 2-3 perces számolgatással rá jön bárki, hogy az országok besorolása sem minden esetben szakmai. Pl. Norvégia az egyik legkevésbe fertőzött ország, aztán csak most tették vissza zöldbe nagy kegyesen. Vagy pl. Spanyolország, ahol a Katalán régióban robbant be a járvány, viszont aki a Kanári-szigetekre utazna, az tömeggyilkosnak meg vírusbehurcolónak van kikiáltva, holott a számok ott nem durvábbak, mint itthon. Nyilván meg kell válogatni az úticélokat most, és tisztában lenni az aktuális járványhelyzettel, anélkül utazgatni és fittyet hányni a szabályokra, az valóban botorságra és ostobaságra vall.
2020. aug. 20. 08:59
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

Ha betartod a szabályokat, akkor nem.

Két hetet eltöltöttem Olaszországban és szintén ennyit Norvégiában és semmi probléma nem adódott, mert a környezetemben mindenki figyelt az előírásokra. Aki ezeket mellőzni, az nyilván ostobán cselekszik.

2020. aug. 20. 13:26
 18/20 anonim ***** válasza:
16%

A vírus szarik a betartott szabályaidra.

Azt hiszed hogy ezekkel a maszkokkal te tartod távol magad a vírustól?

Csak a szerencsének köszönhető hogy nem kaptad el.

2020. aug. 20. 14:56
 19/20 anonim ***** válasza:
39%

"Csak a szerencsének köszönhető hogy nem kaptad el."

...

A többség szerencsés. Magyarországon is és külföldön is. Vagy itthon alap, hogy nem kapod el?

2020. aug. 20. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:
56%
Miert 20.-s te talan elkaptad vagy ismersz valakit aki elkapta?
2020. aug. 20. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!