Szerintetek most bunkosag kulfoldon nyaralni?
Hát figyelj..
Nem tudjuk,hogy mi lesz de a 2.hullám azok miatt van,akik külföldön voltak,mert nem belföldön sokszorosítottuk a vírust. Én azt mondom,hogy a legjobb döntés mindenképp az,ha most itthon maradunk. Senki nem halt még bele,ha egy év kimarad külföld nélkül.
Mert sokan nem a vírustól félnek hanem a velejáróval.
Elmész valahova,pont ott berobban aztán ki tudja hány hétig karanténban leszel és nagyon nehezen jutsz haza. Vagy egyike leszel azoknak akik behurcolják a vírust és sok ember megint miattuk lesz olyan remek helyzetben mint tavasszal(iskola,vemdeglátó helyek bezárása,stb)
Az lenne a lényeg,hogy ezt elkerüljük,mert akkor mehetne tovább az élet.
Nyilván a te döntésed de gondolj magadra és a többiekre.
Minel több ember megy külföldre,annál nagyobb az eselye annak,hogy megint karantén és társai lesz. Szerintem te sem akarsz az okozók egyike lenni.
Ha betartod a szabályokat, akkor nem.
Két hetet eltöltöttem Olaszországban és szintén ennyit Norvégiában és semmi probléma nem adódott, mert a környezetemben mindenki figyelt az előírásokra. Aki ezeket mellőzni, az nyilván ostobán cselekszik.
A vírus szarik a betartott szabályaidra.
Azt hiszed hogy ezekkel a maszkokkal te tartod távol magad a vírustól?
Csak a szerencsének köszönhető hogy nem kaptad el.
"Csak a szerencsének köszönhető hogy nem kaptad el."
...
A többség szerencsés. Magyarországon is és külföldön is. Vagy itthon alap, hogy nem kapod el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!