Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Azok akik egyénileg utaznak...

Azok akik egyénileg utaznak lenézik azokat akik utazási irodával utaznak?

Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bárki bárki szellemileg felette állót lenéz.
2020. aug. 15. 06:42
 12/16 anonim ***** válasza:
10-nel a pont
2020. aug. 15. 08:37
 13/16 anonim ***** válasza:

9-es, ha te nem hallottad, nem is lehetséges?

Mert én meg ennyi erővel a kérdező állítását nem hallottam sosem (egyéni utazóként). Mégse kötök bele, hogy hát akkor ilyen nincs is. Magyarázkodni meg nem nekem kell az egyéni vs szervezett út különbségeiről, én egyikről sem írtam bírálatot vagy előnyt.

2020. aug. 15. 11:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy nem lehetséges meg nincs, csak a logikáját nem értem. Ha valaki azt írná, hogy a panellakásban élő csórózza azt, akinek kertes háza van ugyanott, akkor is rákérdeznék, hogy ezt pontosan hogy gondolta.
2020. aug. 15. 19:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Az utazási irodákat sokan nézik le, pedig ha utazol sokat akkor kiderül, hogy ez is egy megoldás és néha érdemes meggondolni. 1. Ha hirtelen utaznál nézd meg a last minute utakat. Egész jó akciók vannak ilyenkor. Igy is drágább, mint egy időben foglalt saját út, de olcsóbb, mint egy utolsó pillanatban foglalt repjegy és szállás. Ez azoknak jó, akik nem tudják biztosra, hogy mikor tudnak szabira menni. Volt olyan munkahelyem ahol hiába volt foglalt utam ha túl sok volt a meló nem engedtek el. Így meg semmit nem lehet tervezni.. 2. Charter járatok. Utazási irodák indítanak közvetlen járatokat. Én így jutottem el Ponta Delgadara. Az egész út, charter repülő+szállás olcsóbb volt, mint a saját foglalású repjegy. Kevés ilyen van, de egzotikusabb helyekre lehet, hogy repülnek közvetlenül, így ha nem is az egész utazást, de a repjegyeket érdemes megnézni. 3. Ajandéknak. Nászajándéknak például nem rossz ötlet, főleg ha pár nem nagyon utazos. Mégis csak jobb, mint a tessék itt van a repjegy, szállás foglalás és good luck..
2020. aug. 18. 19:25
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Ponta Delgadaban én is voltam, lisszaboni átszállással volt a repjegy oda-vissza 25 ezer.

2020. aug. 18. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!