Mik azok a helyek ahova feltétlenül el akarsz jutni, és miért?
New York volt az első a listámon, mert nagyon vonzott, hogy lássam a felhőkarcolókat, a Szabadság-szobrot és a sok filmes helyszínt. Gyerekkori álmom volt, szerencsére megvalósult, csodálatos élmény volt.
Nagyon szeretnék eljutni Izlandra és megnézni a sarki fényt, Rio De Janeiro-ba, élvezni a csodálatos kilátást az óceánra a Krisztus szobor mellett és a Bahamákra a fehér homokos partra, a kristálytiszta víz mellé. Illetve Lappföldre, találkozni a Mikulással. :) Gyerekként nem volt erre lehetőségem, de felnőttként is szívesen mennék, remélem, hogy egyszer ezek az álmok is valóra válnak.
Dél-Afrika - Fokváros - Az egyik legszebb fekvésű város a világon + nagyon érdekel az afrikaans nyelv és kultúra (ha már ott vagyok, és lenne rá keretem, elmennék Namíbiába is) + nagy vágyam egy szafari is.
New York - A világ fővárosa gyakorlatilag. Muszáj látni.
Bora Bora - A leggyönyörűbb hely a világon.
Montreál és Ville de Québec - A francia örökség Kanadában.
Azt mondják, hogy Amerika legeurópaibb része.
Izland - A természeti csodák miatt.
Szentpétervár - Az egyik legszebb európai város, és érdekel az orosz nyelv és kultúra.
Antarktisz - mert a többi kontinensen jártam már
Szokotra - nézz róla pár képet és rájössz, csak elég macerás eljutni, de azért nem lehetetlen
Svalbard - relatíve közel is van hozzánk, egy átszállással megvalósítható, vannak menő elhagyatott orosz bányavárosok, meg csomó Lenin-szobor
Európa:
Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina
Afrika:
Dél-Afrika, Zöld-foki szigetek, Marokkó
Ázsia:
Laosz, Thaiföld, India
Amerika:
Florida, Kalifornia, Chile
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!