Mekkora hely van nagyjából a lábaknak a FlixBus buszain? Ki lehet nyújtani a lábakat, vagy akkora hely nincs?
Itt találtam infót róla...
"A területi vezető büszke volt a buszok európai szinten egységes felszerelésére: az ingyenes wifi-re (ami néha hibádzik), nagy lábtérre (ami a bezöldült Poslkibus-okra persze nem igaz), a konnektorokra, (amik még mindig nem teljes körűek), az ingyenes poggyászszállításra (1 darabig, a második pogyó 2 euró), a fedélzeti WC-re (na ez itthon valóban igazi kuriózum a Volánon szocializálódottaknak). Kiemelte a felhasználóbarát appot, a rugalmas átfoglalást, ami tényleg nagyon jól működik, többször is próbáltuk."
.... folytatom.... a saját honlapjukon ezt írják: [link]
"
Lábtér
A FlixBuson garantáltan nagy lábtere lesz. Modern buszaink kényelemes ülésekkel vannak felszerelve, amelyek nagy teret hagynak Önnek. Minden ülés támlája állítható, és még hosszabb utakon is kényelmes."
Köszönöm a segítséget!
#3. Köszi a szemléletes példát! ☺
A Flixbus bekebelezte az Eurolines társaságot, most azok a buszok, bár más elrendezésüek is a Flixhez tartoznak. Gondolom, hogy idövel átcserélik majd öket...
Egyszer utaztam a Flixszel Bécs-Budapest vonalon oda-vissza, nem volt kifogásom.
Idén márciusban is vettem jegyet egy egynapos oda-vissza útra. Kitört a Corona, de képtelen voltam a jegy árát visszakapni. Nehéz a kapcsolatot felvenni a központtal.
Igen. Sajnálom.
Köszi a részleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!