Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ezt meglehet oldani valahogy?

Ezt meglehet oldani valahogy?

Figyelt kérdés
Valakinek repülőjegyet kell nekem vennie, de nem akarom hogy megtudja az igazi nevem. Ha azt a nevet mondja be, amit én mondtam neki, de az én személyi igazolvány számommal stb, attól még utazhatok? Tehát, amikor oda megyek, odaadom a személyim, látják hogy az én adataim... csak át kell írni a nevet. Felengednének a gépre?
2010. aug. 3. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
nem :)
2010. aug. 4. 00:22
 2/8 anonim válasza:
tényleg nem. de mi ez az egész?
2010. aug. 4. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
a pasijával/udvarlójával akar vetetni egy jegyet, de többet nem akar vele találkozni, ezért nem akarja, hogy tudja a böcsületes nevét, hogy a pasi se találja meg.. szerintem.
2010. aug. 4. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem utazhatsz, illetve utazhatsz, ha a jegy módosítható, és a helyszínen a jegyátírás költségeit megfizeted. De ebben az esetben is jó, ha ott van veled "Gipsz Jakab", akinek a nevére a jegy szól...

Amúgy a jegyeknél az első két-két betű az amely "sorsdöntő". Tehát ha Takács Katalin vagy a te jegyeddel ELVIEKBEN a Talmácsi Karolina is utazhat. De ez az elmélet. A gyakorlat meg a check-in pultnál derül ki...

2010. aug. 4. 12:07
 5/8 A kérdező kommentje:
10:56 Nem erről van szó. Megváltoztattam a nevemet, és még nincs meg az új személyim, tehát még nem hivatalos az új név, de én azzal mutatkoztam be. Ennyi az egész.
2010. aug. 4. 14:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem. Hát köszi a válaszokat. Remélem sikerül majd... :/
2010. aug. 4. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:

...nem is értem!!!

álnéven akarsz fölsettenkedni egy repülőre???

(Csak majd, nehogy terroristának nézzenek...)

2010. aug. 5. 00:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok álnéven felszállni.Én csak annyit akarok, hogy az a valaki ne tudja meg a nevem.
2010. aug. 5. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!