Vacuum táskába csomagolhatom a ruháimat a bőröndbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A feladott bőröndbe csomagolhatok úgy, hogy vacuum táskában vannak a dolgaim? Mert akkor kissebb helyet foglalnának a ruhák, csak nem tudom, hogy lehet e vagy sem?2020. júl. 14. 08:01
1/7 anonim válasza:
Lehet. De ha ilyen ügyes vagy, miért nem hanyagolod a feladott csomagot és minimalizálod a pogyódat azzal a csoda vákummal? Lehet, még a kézibe is beleférnél a végén :)
2/7 A kérdező kommentje:
Szia. Mindenképpen leadok mindig 1-2 nagy bőröndöt mert 2 pici gyerekkel szoktam utazni. :) Csak gondoltam, hogy ha vacuumos tárolóba teszem és kiszívom belőle teljesen a levegőt akkor majdnem fele akkora helyet foglal ugyan az a ruha mennyiség. Hely takarékosság szempontjából jobban elférnénk. :)
2020. júl. 14. 11:59
3/7 anonim válasza:
Visszafelé hogyan fogod megoldani,? Hol szerzel porszívót?
4/7 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk, és a családhoz szoktunk haza utazni így ez egyszerű mert mindenkinek van porszívója. 😊
2020. júl. 14. 12:23
5/7 anonim válasza:
Ja... úgy OK. azt hitrem, h szállodába...
6/7 anonim válasza:
De még mennyire, lehet is kapni ügyes kis utazó "porszívót", amivel gyakorlatilag semmi mást nem tudsz csinálni, mint ilyesmiből kiszívni a levegőt, én egy aroo bar-ral utazom, amikor hosszabb időre megyek és viszem a normál párnámat. Postáztam a flyertalk-ra is, hogy mennyire megy össze: [link]
7/7 anonim válasza:
Ps. a pacum nevű szerkezetet is dicsérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!