Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi van, ha az emberre busz...

Mi van, ha az emberre busz úton jön rá a nagydolog?

Figyelt kérdés
Tegnap hasmenés jött rám a város közepén, az utolsó pillanatban sikerült találni egy nyilvános wc-t. Ez is necces volt, de mi van akkor, ha az emberre 4-6 órás buszút közben jön rá? Akárkivel előfordulhat, hiába vagyunk felnőtt emberek. Nem lehet órákig tartogatni, egy pisit még hagyján..
2010. aug. 2. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom ha hosszabb a menetidő, akkor megszoktak állni, és mindenki végezheti a dolgát.Szerintem.
2010. aug. 2. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Mindig legyen nálad hasfogó, mást nem tudsz tenni. Én mivel Pestre jártam egyetemre, mindig 4 órákat buszoztam, szerencsére sose történt ez meg velem, de mindig tudtam, hogy bármikor megtörténhet, ezért mindig volt nálam hasfogó (gyógyszer).
2010. aug. 2. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Ja, amúgy igen, persze mindig megáll a busz, dehát olyan 5-10 percre áll csak meg, a 4 óra alatt 1x. Mondjuk ha indul a busz 6-kor, rád meg 6:30-kor rádjön a dolog, akkor b***hatod, hogy 8-kor majd megálltok 10 percre :S Addig úgyse bírod ki. Arról nem is beszélve, hogy ha nem ismered a megállót, az is idő, mire megtalálod a WC-t, ami esetleg foglalt, stb, a sofőr meg nem fog rád várni, más sofőr se fogja elfogadni a jegyedet egy következő járaton azzal az indokkal, hogy le kellett szállnod, mert f*snod kellett (:D), szóval úszott a pénzed...
2010. aug. 2. 10:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát igen, ha rögtön felszállás után jön rád, akkor semmit nem ér az, hogy 2 óra múlva majd lesz egy 10 perces pihenő. De negyed órát várni is borzalmas ilyenkor. Nekem buszon általában csak annyi van, hogy majd behugyozok, de egyszer volt olyan, hogy felszálltam, kikanyarodott a busz a pu-ról, és jött a hascsikarás. Az 1 órás utat végigsznevedtem, dőlt rólam a víz és az ájulás kerülgetett. De kibírtam..

Amúgy hasfogó akkor is ér, ha már csikar a hasad? Tehát akkor kell bevenni, ha gond van?

2010. aug. 2. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni! A buszok értelemszerűen több helyen is megállnak, így ha szerencséd van, akkor mondjuk lehet, hogy a sofőr csak két óra után tart pihenőt, de ha 1 órával indulás után már van egy nagyobb megálló, ahol van wc, akkor meg lehet kérni a sofőrt, hogy várjon 5 percet, mert kicsit rosszul vagy, az ilyen stílusú dolgokhoz (mondjuk nálam) amúgy sem kell sokkal több idő! :) Általában a sofőrök megértőek, pl a múltkor volt egy anyuka pici gyerekkel a buszon, aki indulás után 10 perccel közölte, hogy pisilnie kell, és ezután 5 percenként hajtogatta! :) Anyuka megkérte a sofőrt, hogy a következő városban ha megállnak, akkor ők hagy ugorjanak le pisilni, amíg a felszállók felszállnak, és ennyi! Olyannal is találkoztam, aki arra kérte a sofőrt, hogy két város között álljon meg valamelyik megállóban, mert ő menten becsurgat, ha nem könnyíthet magán! :) Szerintem ilyen téren a sofőrök rugalmasak, ha tényleg nem kell rád várni fél órát! :) Miután elvégezted dolgod, pedig mindenképpen vegyél be valami hasfogót, hogy legalább a cél állomásig kibírd, nehogy még egyszer rád jöjjön! :)
2010. aug. 2. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:
46%
Azért néha van olyan busz amin van wc is de azt meg sokszor a buszos nem engedi használni mert nagyon büdös lesz.
2010. aug. 6. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!