Mi értelme van az utazásnak?
Személy szerint én úgy tervezem hogy ahol veszek majd egy ingatlant abból a városból ki sem fogok mozdulni hanem ott élem le az életemet.
Nem értem miért olyan jó utazni csak magas költséget látok,pénzszórást benne.
Számodra valoban semmi ertelme az utazasnak,szamomra meg semmi ertelme nem lenne házat venni es abban legubbasztani egy életet a kelés-meló-haza-tv-ágy ötszögben.
A kerdesedbol meg az egesz megnyilvanulasodbol tisztan latszik,hogy semmi ertelme nincs neked megmagyarazni mi ertelme az utazasbak
#12 14.34
Válaszodból ítélve, gondolom te vagy az, aki 2 hétig süti-ropi-kóla aztán hónap végén meg a küszöböt rágod. Meg ha beüt valami válság vagy munkanélküliség, akkor a magad fajtát kell megmenteni sokunk adójából, mert különben elveszel, mert nincs megtakarításod.
A 12-essel értek egyet. 13-as, te pedig tényleg szerintem még az első osztályt sem végezted el.
Te meg a Kérdező kézen fogva üljetek otthon nyugodtan. Legalább nem járattok le minket, utazókat. Elég ciki lenne, ha látná bárki is, hogy egy országból származunk...
Én nem vagyok proli, de persze te nyilván magadból indultál ki. Szánalmasan buta és öntelt vagy; szégyen az egész magyarságra. Hála Istennek veled egy külföldi sem fog találkozni.
Biztos semmilyen nyelven nem is beszélsz, így legalább nem értik, amit makogsz.
Én három idegen nyelven beszélek: angolul, németül és spanyolul. Tanulom a negyediket (francia).
Azt meg se merem kérdezni, hogy te mennyit beszélsz, mert egyértelmű, hogy neked még a magyar is nehezedre esik... A szitokszavakat kivéve, persze.
Minden utazás során alakul a jellemed, a mentalitás, a gondolkodásmódod, a világszemléleted.
Minden utazás során új helyi kajákat ismerhetsz meg.
Fejlődik a nyelvtudásod.
Javul a problémamegoldó készséged és fejlődik az intelligenciád.
És nem utolsó sorban felfedezed a világot, a föld szépségét, sokszínűségét és a legcsodálstosabb látnivalókat és helyeket a földön.
Én ezek miatt szeretek utazni. És aktívan csinálom is. Rám a legnagyobb hatással eddig Japán, Új-Zéland és az USA voltak, mondhatni eddig ezek a kedvenceim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!