Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Lehet Ferihegy 2-n bámészkodni?

Lehet Ferihegy 2-n bámészkodni?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert még soha se repültem és érdekel, hogy hogy néz ki egy repülőtér, meg az ottani dolgok. El lehet menni oda csak így?
2010. aug. 1. 12:27
 1/6 anonim válasza:
én már voltam osz kiránduláson hónapokkal eltőtte bekel jeletkezni meg nem is olcsó
2010. aug. 1. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell bejelntkezni, van terasz ahova ki lehet menni.

Ha van körbevezetés az más, de simán kimehetsz és körbe nézhetsz. megfogod találni a teraszt amiért fizetni kell, és csak nyáron van nyitva de onnan nézheted az induló gépeket.

2010. aug. 1. 12:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok gépeket nézni és idegenvezetés se. Csak körbenézni akarok, hogy hogy mennek ott a dolgok.
2010. aug. 1. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet.csak nehogy gyanùs legyel csomag nelkul ott jarkalva.:))) de egyebkent semmi erdekes nincs,emberek csomagokkal varakoznak. egyetlen erdekes dolog a terasz ahol latsz is gepeket.
2010. aug. 1. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogyne mehetnél ki, szerinted rád van írva, hogy neked nincs repülőjegyed? De nincs semmi érdekes, a hely kicsi, és csak a check-in pultokat láthatod az előttük álló sorral.
2010. aug. 1. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod a gépek indulását nézni akkor minek mennél ki?

2 szint az egyikre érkeznek másikról indulnak. beljebb már nem mehetsz.

Mi kiszoktunk járni fényképezni a gépek le és felszállását, mert szuper kamerám van, de sokan a gyerekkel járnak ki a repülöket megnézni.

2010. aug. 1. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!