Ha a családdal kiszeretnénk menni külföldre (Amerika), de a családból nem nagyon tud senki angolul, azért elboldogulnánk?
Figyelt kérdés
Vagy pl. fordítóval ez megoldható?2020. ápr. 8. 13:07
1/9 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá teszem, hogy csak 1 hét nyaralásról lenne szó!
2020. ápr. 8. 13:10
2/9 anonim válasza:
Igen. Nyaralást meg lehet oldani nyelvtudás nélkül is.
3/9 anonim válasza:
Meg lehet oldani, bár azért annyira tudtok, hogy a határon, ha kikérdez a tiszt, tudjatok válaszolni?
4/9 D. Brasco válasza:
Egy hétre eleve kár is elindulni ilyen messzire...mire a jetlag-től magadhoz térsz jöhetsz is haza......de ha itt lenne a szomszédba egy hét akkor is nagyon karcsú amerikába.
Egyebkent cimborám szülei mentek már ki meglátogatni az unokájukat,gyakorlatilag nulla nyelvtudással csak eljutottak odaig.Az már megint más kerdes hogy ott senkivel nem kellett beszelniuk,mert a fiuk mindent intezett meg mindenhova ment veluk.
5/9 A kérdező kommentje:
#3 Az talán menni fog!
2020. ápr. 8. 13:57
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!! :)
2020. ápr. 8. 13:58
7/9 anonim válasza:
Ahogy látom, még a magyar helyesírás is nehezen megy.
Szerintem így alapból nehéz dolgod lesz.
8/9 anonim válasza:
Mivel nyilván úgysem a következő pár hónapban esedékes az út, feküdj rá, hogy legalább egy erős alapszint összejöjjön, van rá idő. Persze, hogy "elboldogulnátok" nyelvtudás nélkül is, de sokkal jobb és egyszerűbb, ha nagyjából megérted a kiírásokat és tudsz pár szót váltani helyiekkel, vagy legalább megérted a beléptető tisztet meg múzeumoknál, bizonyos látnivalóknál a személyzet és a biztonságiak utasításait.
9/9 anonim válasza:
El lehet boldogulni,viszont azt megkérdezhetem pontosan hová mentek?
Szerintem nagyon kevés lesz az az 1 hét, jetlag miatt simán elmegy 2 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!