SZERINTETEK (! ) augusztus második felében mennyi az esélye hogy eltudok menni a már lefoglalt Görögországi nyaralásomra?
Figyelt kérdés
(nem kérek oktatást, hogy honnan tudjuk meg ilyenek! Csak véleményeket kérek :) )2020. ápr. 7. 16:39
1/9 anonim válasza:
Honnan tudjuk?
Véleményem: imádnám, ha el lehetne utazni például Görögországba augusztus végén, de egyúttal nem is annyira szeretném, mert amíg nincs védőoltás vagy hatékony gyógymód, addig a szabadjára engedett utazgatás komoly egészségügyi rizikó marad. Ez van, ez az év már úgysem a távolsági turizmus ève, viszont kûrva jó görög éttermeket tudok Budapesten és akad az országban egy-két egészen festői tó és sziget is.
2/9 anonim válasza:
Szerintem külföldre szinte kizárt, hogy idén nyáron lehetne majd utazni.
3/9 anonim válasza:
Még ha lehetne-szabadna se mennék. Ki tudja, honnét szalajtott turistákkal futok össze?!
4/9 anonim válasza:
Ez aztán igazán gyakori kérdés.
De ha a véleményemre vagy kíváncsi: szerintem már szabad lesz, de nem érdemes.
5/9 anonim válasza:
Pedig nem tudhatjuk. Látod, most pl itt vannak ezek a BCG oltás kutatások, amiknek még nincs eredménye, honnan jósoljam meg, hogy mi lesz? Vagy hogy találnak-e bármilyen ellenszert? Még a szakemberek sem tudják, nemhogy az átlagember. De amondó vagyok, ha nem lesz semmi nagy felfedezés, akkor ez még nem fog lecsengeni addigra olyan szinten, hogy a tömegturizmus beinduljon.
6/9 anonim válasza:
Szerintem igen. En a tnegerentuli utamat augusztus legvegere teszem at junius eleje helyett, de azert meg varok hatha mar juniusban lehet menni bar ennek nem latom eselyet.
7/9 anonim válasza:
Szerintem semmi esély rá. Már hetek óta azt mondják, hogy na most, most jön a tömeges megbetegedés Magyarországon és még mindig ma azt olvasom, hogy ez ezután várható. :) Szóval ha tippelnem kéne, itt még hónapok múlva is tartani fog a vírushelyzet. :) Sok országba még el sem jutott olyan szinten a megbetegedés, szóval ez nagyon el fog húzódni. A nehezén már biztos túl lesz a világ, de még mindig nyáron is zajlani fog szerintem. Sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!