Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Harald Baldr travel vlogger-rő...

Harald Baldr travel vlogger-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

#baldr
2020. márc. 31. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Sokáig néztem, de most már uncsi. Mindig ismétli önmegát.

Hotel bemutatása, kipróbálása, jópofizás a staffal, piacon lógás és felesleges dolgok vásárlása majd elajándékozása, konditerem és fodrász kipróbálása, szorgos vidéki ember megsegítése sok pénzzel, húszabálás, sütizabálás, turistaattrakciók felkeresése, stb. Minden országban ez a móka.

2020. márc. 31. 17:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Én bírom, tényleg van amikor már kicsit unalmas, de a legtöbb travel vlogger ugyan ez, ő legalább szórakoztató is egyben :)
2020. márc. 31. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon uncsi. Pár videóját láttam régebben de nem tudott lekötni.
2020. ápr. 5. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok megint.

Azóta leiratkoztam róla, mert tényleg azt csinálja továbbra is, amit írtam...

2020. máj. 13. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem full uncsi. Ezek a travel vloggerek gyorsan kiégnek. Egyedül Gabriel Traveller akit évek óta nézek. Neki is vannak gyengébb időszakai de azért elég oké a content.
2021. júl. 6. 13:37
 6/9 A kérdező kommentje:
ez az afrikás rész nagyon gyér volt szerintem. + túl hosszú videókat csinált már
2021. júl. 6. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:

6

Hosszabb rész= több reklám. Az a baj hogy egy idő után elpofátlanodnak sokan.

2021. júl. 6. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem a Zanzibáros részek nagyon bejöttek. Volt helyi hajókészítőknél, tengeri moszatokat begyűjtőknél, egy helyi csávó vitte motorral sok helyre, a végén vett is neki egy sajátot. Persze aki az idióta amerikai stílushoz van szokva, ahol 10 mp alatt annyi baromság ömlik az agyamba hogy szinte kiég, annak lehet emiatt nem érdekesek ezek a dolgok. Másik, aki hasonló és jobban tetszik nekem, az Bald, vele is szokott néha bandázni, de jobb amikor egyedül van ő is. Eszméletlen helyekre megy, ráadásul tud oroszul és az ilyen területeken a helyiekkel is könnyebben beszél. Amikor újból meglátogatott egy idős nénit egy belorusz falu szélén, neki a reakciója és a fogadtatása úgy mindenestül az egyik legnagyobb videós élményem. Filmeket meg sorozatokat sem nézek, csak az ilyen teljesen tiszta és őszinte tartalmakat próbálom felkeresni a neten mint pl. ő.
2021. júl. 6. 20:07
 9/9 A kérdező kommentje:

véleményem szerint a legrosszabb epizódja. Bár nem én vagyok a célközönség rá, hogy finoman fejezzem ki magam :d

Bald-ot is szoktam nézni néha, de valahogy nem szimpatikus.

2021. júl. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!