Most akkor mi a helyzet a határátkelőnél?
Komolyan... nem értelek téged.. 2 hét nem a világ vége. Egy 2-3 hetes nyaralásnál is külön van az ember a családjától, mégsem rínyál ennyire. Van mobiltelefon, van internet, lehet videóhívással is beszélgetni. Messze vagytok de mégis látjátok egymást.
Határokat lezárták, nem is érdemes utazni most sehová sem. Ha nézed a híreket, a szlovákok is bekeményítettek , jóformán csak dolgozni, boltba menni lehet. A szüleidet akkor sem látogathatod meg.
Nem igaz, hogy nem bírsz ki pár hetet. Én Angliában élek, és minden nap bezélek a testévreimmel, családommal. Minden nap látom őket videón.. Sőt így a karantén miatt sokkal többet beszélgetünk, mint amikor nem volt vírus miatt is korlátozások.
Nem a világvége jött el, csak egy kis időre a fenekünkön kell maradni.
23 éves vagyok, 4 éve élek külön a családomtól (anya-apa), 1000 km választ el minket. Anyukámat nem láttam “élőben” augusztus óta, apukámat október óta. Úgy volt, hogy húsvétkor megyünk hozzájuk, de nem jön össze.
Te 2 hetet nem bírsz ki, most komolyan? Az autón a gumicsere igen csak ráér, a gyógyszert valószínűleg meg tudod oldani.. 21. században élsz, videóhívás, stb?!
Szerintem, Kérdező, gyakorold a helyesírást a hirtelen rád szakadt szabadidőben.
Az majd lefoglal annyira, hogy ne kelljen itt rinyálnod a családod után, mint valami kisiskolásnak, aki először megy életében táborba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!