Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kérhetek néhány segtíő ötletet?

Kérhetek néhány segtíő ötletet?

Figyelt kérdés

Május 20-án lesz a 25. házassági évfordulónk. Először Salzburgba akartunk menni. Lefújva :-(

Most a "B" terv Hajdúszoboszló, de erős a gyanúm, hogy az is le lesz fújva.

Tudnátok 5lettel segíteni, mit lehet csinálni?

Mindenképpen utazós dologra gondoltam, de Magyarorsazágon már mindent láttunk, ami érdekelt. Otthon maradni semmi képpen nem akarok (hacsak nem karantén lesz).

Megköszönök minden tippet, építő jellegű hozzászólást.

2020. márc. 16. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Májusban fog tetőzni a vírus várhatóan. Sehova ne utazzatok. Halasszátok el őszre. Addigra talán rendeződik a helyzet.
2020. márc. 16. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehova se utazzatok, nagyon kockázatos. Én is most mondtam le az egerszalóki utunkat, nagyon nagyon fájó szívvel, de most ez a legjobb, amit tehetünk. Ha vége ennek az őrületnek, szerintem elég sok akció is lesz, hogy visszacsábítsák a vendégeket, úgyhogy ráér az szeptember-október magasságában.
2020. márc. 16. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Otthobn maradsz és megpróbálsz a házassági évfordulón valami örömöt okozni a párodnak. Erős a gyanúm, hogy használnod kell hozzá majd a nyelvedet is, és az eszedet is.
2020. márc. 16. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez most pont egy olyan helyzet, amikor semmiképp sem jó utazásban gondolkodni. Otthon is lehet egy kellemes ünneplést tartani, az utazást meg bepótolni utólag ha nagyon akarjátok.
2020. márc. 16. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Készítsetek együtt valami különleges ebédet, süss valami szép tortát, és majd ha enyhül a helyzet, akkor utólag bepótoljátok az utazást.

Amúgy elég furának tűnik ez a "mindent láttunk már"... Annyi szép természeti látványosság van Mo-on, amiről sokan nem is tudnak! Olvasgasd csak a vonatkozó utazási blogokat, weboldalakat - tuti fogsz találni valami érdekeset! Ha már annyira utazni szeretnétek...

2020. márc. 16. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
néhány konkrét példa: Domoszlói szurdok, Megyer-hegyi tengerszem, Prédikálószék kilátó (Duna-kanyarra), Szomolyai kaptárkövek, Kazár - Riolittufaömlés, Rám-szakadék, Holdvilág-árok, stb .stb.
2020. márc. 16. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Május 20-án lesz a 25. házassági évfordulónk"

Ezek szerint már nem vagytok húszévesek.

Ha majd szeretnétek 26. házassági évfordulót is, akkor maradjatok odahaza.

Bocs.

2020. márc. 16. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!