Megvehetjük a repülőjegyet?
Figyelt kérdés
New Yorkba mennénk július végén vagy augusztus elején.Minden megvan már csak a repjegy hiányzik.Ha megvesszük a jegyet de nem javul a helyzet és nem engednek be Amerika senkit akkor repülőjegy biztosítással is ugrik a jegyünk vagy ilyenkor felhasználhajtuk máskor vagy visszakapjuk az árát?2020. márc. 12. 09:32
1/5 anonim válasza:
Ha lesz rajta biztosításotok, akkor elvileg szabadon átírható és talán vissza is fizetnék - de ez nem biztos: attól is függ, hogy AKKOR milyen helyzet lesz - amit viszont most senki nem fog tudni megmondani Nektek, mert nem vagyunk jövőbelátók :-)
2/5 anonim válasza:
Senki nem lát a jövőbe. Vis majorra speciális szabályok vonatkoznak.
Olvasd el a biztosítási feltételeket mindenképpen, mert a háborút, természeti katasztrófát és JÁRVÁNYT ki szokták zárni. Tehát ezekért nem vállalnak felelősséget, és nem fizetnek.
3/5 anonim válasza:
Azok a repülőjegyek amik valóban rugalmasak, rendkívül drágák. Még annál is sokkal drágábbak mint te gondolod. Ha majd megtalálod ezeket, már nem is akarsz majd annyira New Yorkba utazni...
4/5 anonim válasza:
Ha lehet is menni , olyan olcsó lesz szerintem hogy lehet hogy jobban jársz ha akkor veszel jegyet.
Ahogy az üzemanyagok ára, úgy a repjegyek ára is le fog menni a sok lemondás miatt.
Legalábbis úgy néz ki.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm végül nem vettük meg.
Kedves 3as válaszoló tisztában vagyok a repülőjegyek árával nyilvan ennek tudataban döntöttem úgy,hogy 17 év spórolgatás után valóra váltom az álmom nem ez volt a kérdésem.
2020. ápr. 15. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!