Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Megvehetjük a repülőjegyet?

Megvehetjük a repülőjegyet?

Figyelt kérdés
New Yorkba mennénk július végén vagy augusztus elején.Minden megvan már csak a repjegy hiányzik.Ha megvesszük a jegyet de nem javul a helyzet és nem engednek be Amerika senkit akkor repülőjegy biztosítással is ugrik a jegyünk vagy ilyenkor felhasználhajtuk máskor vagy visszakapjuk az árát?

2020. márc. 12. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Ha lesz rajta biztosításotok, akkor elvileg szabadon átírható és talán vissza is fizetnék - de ez nem biztos: attól is függ, hogy AKKOR milyen helyzet lesz - amit viszont most senki nem fog tudni megmondani Nektek, mert nem vagyunk jövőbelátók :-)
2020. márc. 12. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Senki nem lát a jövőbe. Vis majorra speciális szabályok vonatkoznak.

Olvasd el a biztosítási feltételeket mindenképpen, mert a háborút, természeti katasztrófát és JÁRVÁNYT ki szokták zárni. Tehát ezekért nem vállalnak felelősséget, és nem fizetnek.

2020. márc. 12. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Azok a repülőjegyek amik valóban rugalmasak, rendkívül drágák. Még annál is sokkal drágábbak mint te gondolod. Ha majd megtalálod ezeket, már nem is akarsz majd annyira New Yorkba utazni...
2020. márc. 12. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha lehet is menni , olyan olcsó lesz szerintem hogy lehet hogy jobban jársz ha akkor veszel jegyet.

Ahogy az üzemanyagok ára, úgy a repjegyek ára is le fog menni a sok lemondás miatt.

Legalábbis úgy néz ki.

2020. márc. 12. 20:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm végül nem vettük meg.

Kedves 3as válaszoló tisztában vagyok a repülőjegyek árával nyilvan ennek tudataban döntöttem úgy,hogy 17 év spórolgatás után valóra váltom az álmom nem ez volt a kérdésem.

2020. ápr. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!