Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utazási irodán keresztül VAGY...

Utazási irodán keresztül VAGY vonatra szállok és megyek?

Figyelt kérdés

Miért jobb utazási irodán keresztül menni? Olcsóbb?

Egyáltalán jobb?

2010. júl. 25. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:

mer sokan nem bezsélnek idegen nyelveket, vagy jobb szeretnének szervezett úttal menni ahol van idegenvezető aki mindig rendelkezésre áll...

a hotelek olcsóbbak, mert az utazési irodák nevetséges árakon (30-40-80 euró) veszik meg a szállodától, ezért tudják olcsón adni.

kényelmesebb szervezve menni..ez dönti el a különbséget, hogy turista vagy, vagy utazó.

persze néha jó turistának is lenni,,,

2010. júl. 25. 11:11
 2/4 anonim válasza:
Én még sose mentem irodával, igaz, ritkán is utazom külföldre, de olyankor olcsóbban kihozom magam a dolgot. Mondjuk én nem is ragaszkodom a szállodához, nekem jó a kemping :)
2010. júl. 25. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Vonaton ha hálókocsiba utazol akkor nem nagy gond mert ott van kocsiőr, de mondjuk ha balkán felé mész ott órákat is állhat egyhelyben a vonat éjszaka, és az nem túl jó, de ha mondjuk velence felé mész vonattal az jó mert nem is drága, és jó a vonat is (Sokkal kényelmesebb mintha busszal mennél)

De Münchenbe Bécsen át 2óránként indul vonat a keletiből nappal, a szállást meg előre kinézed magadnak.

2010. júl. 25. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyén függő a dolog! Ha egyénileg mész, az sokkal több szervezés, a nyelvtudás is fontosabb, viszont azt nézel meg, amit akarsz, és olyan programot csinálsz, amilyent akarsz!

Irodával a csoporttal együtt kell menned, nem nagyon lehet egyéni program (csak a szabadprogram), de olcsóbban mehetsz be múzeumokba, mert van csoportkedvezmény, meg általában idegenvezető is van, aki mindent elmond. Meg egy utazás alkalmával több várost is felkereshetsz egy nap alatt, ami vonattal esetleg nem menne. (Igaz, cserébe lehet, hogy ott csak a székesegyházat és az óvárost nézheted meg, azután indulás tovább, míg egyénileg a múzeumra is jutna időd, de akkor a másik város viszont kimaradna a programodból.)

2010. júl. 26. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!