4 csillagos tengerparti szállodában milyen ruházatban illik vacsorázni menni az étterembe?
Semmi különösre nem gondolok, csak van-e valami megkötés, azon kívül, hogy (természetesen) tilos a fürdőruha.
Hölgyeknek pántos ruha, miniszoknya, rövidnadrág még belefér?
Uraknál rendben van a rövidnadrág (térdig érő), ugye?
Miniszoknyát inkább szerintem ne, térdig érő szoknya/bokáig érő viszont elég csinos! esetleg egyberuha/vászonnadrág. Uraknak meg (térdig érő) sorthoz/vászonnadrághoz pl. rövidujjú ing.
Így tuti nem leszel se túl-, se alulöltözött. Elegáns, könnyed és nyárias.
Szép nyaralást!
Hát a csillag nem jelent sokat , a száloda stilusátol füg ,
nézd meg az éttermet , én sokat járok 5 meg 4 csillagos szálodakba de 2 szaloda között ég sé föld .
van olyan ahol kötelezö az öltöny , van ahol sima ( de nem kihivo ) ruhában mászkálnak , meg például nézd meg azaz lazmeg ,hogy az alkal
Mi tavaly a karib tengeren 5*-s szálodában voltunk ami itt európában max 4-nek fellene meg.
De már a foglalási papirunkon rajta volt hogy a férrifaknak hosszú nadrág.
Annyira vegyes volt. volt aki kisestélyibe lebegett be, volt aki könnyü nyári ruhában és volt aki fürdögatyába. senkit nem küldtek el. volt bejelntkezös étterme a szállodának oda indig kicsiptük magunkat, a sima büfésbe is a párom hosszú nadrágot húzott én meg valami könnyü szoknyát. nem lógtunk ki a sorbol és ebben mentünk tovább a nagy bárba ahol élözene volt és aztán az esti show-ra is.
Sajnos miniszoknyában, rövid nadrágban, köldökmutógatós lenge öltözékben is sokan mennek le vacsorázni. A személyzet nyilván igyekszik a legextrémebb eseteket leszámítva ezt tolerálni, de ettől még illetlenség marad.
Nyugodtan viselj könnyű, minimum térdig érő szoknyát vagy nadrágot, hozzáillő blúzzal/felsővel. A párod is mehet térdig érő rövidnadrágban és rövidujjú ingben vagy pólóingben. Ja és bátran viselhettek világos színeket, elvégre nyár van és nyaralóhelyen lesztek.
Minket Olaszországban egy múzeumba nem engedtek be mini szoknyába, pántos felsőbe, illetve rövid nadrágba.
Az első válasza jó, én is olyan ruhákat vennék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!