Mi lenne az ideális?
Mikor mennél, mennyi időre és mennyi pénzed van rá?
Ha pl. csak augusztusban tudsz menni, akkor az nagymértékben megdobja a költségeket, mert főszezon.
De mennyi időre szeretnétek menni?
Jól értem, 2-3 hónapra? Mert akkor szerintem kevés lesz az a félmillió.
Az Adrián vannak szép helyek búvárkodásra, de biztos jönnek majd mások is, akik pontosabbat tudnak ajánlani.
Szia!
A vörös tengernel gyonyoru korallok vannak erdemes lehet arra nezelodni. Jordania meg pl tele van latnivaloval, szoval akar ugy is meg lehet csinalni, hogy jordania , a vegen pedig le Aqaba-ba egy kicsit buvarkodni/snorkelezni. Ez csak egy otlet volt a sok kozul remelem segitett valamit :)
Az ideális az lenne, ha beiratkoznál valamelyik középfokú képzésre. Lehet szakmunkásképző, is, de az a heti 1 - nem átszunyókált - humán óra hihetetlen módon fejlesztené a készségeidet. Tanulhatnál pl földrajzot is közben, meg némi olvasási készséget.
Ezek jót fognak tenni a választásban, hidd el.
Kedves utolsó, örülök, hogy te olyan tökéletes vagy, hogy egyszer sem fogalmazol meg valamit rosszul/ félreérthetően, csak mert esetleg fáradt vagy. Semmi baj, nyugodtan éld csak ki magad, remélem egyszer jobban leszel!:D
Amúgy humán tantárgyakból voltam a legjobb, lehet ha összemérnénk a tudásunkat sírva szaladnál el inkább, szégyenedben. Vagy az zavar ennyire hogy megtehetem, hogy jó helyekre utazzak el?:( tanulj te egy kicsit és akkor majd kereshetsz annyit mint én, és te is megtudod tenni!
Akik kedves és hasznos válaszokat írtak/írnak, azokkal én is kedves leszek, de veled sajnos most nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!