Taxyfy (bolt) taxiról mi a véleményetek?
Nekem rossz tapasztalom egészen addig nem volt, amíg nem a külföldi barátaimmal utaztam.
Hívott a sofőr, h hol vár ránk és mikor érkezik.. Minden normálisan indult, majd a fuvar végén tűnt fel, hogy az órában 6x nem viccelek 6x annyi volt, mint kellett volna. Amikor kérdőre vontam magyarul a sofőrt, kicsit meglepődött, de követelte a pénzt. A barátaim nem szegények, de nem szeretik ha hülyének vannak nézve..
Szó szót követett, majd mikor rendőrséggel fenyegetőztünk odahajolt az úr, hogy tudja a telefonszámom és a címem.. értékeljem 5 csillagosra az applikációban, adjak 3 ezret(ami már a normális ár körüli összeg) és takarodjunk a p*csába..
Kifizettük, de soha többet nem utazom velük.
Nem volt központ akit feltudtam volna hívni hirtelen segítségért.. nincs diszpécserük, ellenőrük.. kiszolgáltatottnak éreztem magam.
Azóta hiába drágább, pár száz forinttal.. más cégtől rendelek.
Sajnálom, mert szerettem, de egy ilyen szituációt nem kívánok senkinek..
Tanulsag az, ha külföldiekkel utazol, magyarul beszélj.. hátha elkerülhető lett volna a balhé. Tudom, h nem csak náluk fordul elő.. hanem a taxisok ilyenek, de rossz érzés lenne újra velük utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!