Angliában havi 1000 fontos fizetéssel fenékig tejfel az élet? Mármint ha ott akarna örökre maradni.
Havi 1000 fontos fizetéssel nem fenékig tejfel az élet..
Ha valaki egyedül van,és ennyit keres,és örök életében egy szobában akar élni sok idegenekkel egy házban,és tud a kajákon is spórolni akkor inkább azt mondanám,hogy nyugodtan tud aludni,és talán apróként tud félre tenni is.
De ha már külön lakást akar bérelni,és nagy lábon akar élni akkor nem elég..
Mi nem sokkal fizettünk kevesebbet egy lakás bérlésért..
Mi lassan 4 éve vagyunk kint.
Párom a szakmájában dolgozik,tökéletes angol nyelvtudással rendelkezik.(Cambridge egyetemen le is tette a nyelvvizsgáját)
Én is a szakmámban dolgozom ,de nekem nem olyan jó a nyelvtudásom mint a páromnak..El tudok társalogni,de okoz még mindig gondot az angol beszéd..
megint én vagyok..Azt elfelejtettem leírni,hogy egyikünk sem diplomás,és 1 évig mi is csak egy szobában laktunk..Szóval a kezdetek nekünk is nagyon nehéz volt..
A munkát pedig nem otthonról,hanem itt kilincselve találtuk meg...
Ha átszámolod az 1000 fontot akkor szépen hangzik..De akkor számold át a többit is.
Én például mindent kifizetve a lakásbérlásért 800 fontot fizetek vagyis kábé 250.000 forintot..
1 kg kenyér ami finom is 1.10 font vagyis majdnem 400 forint. 1 liter cola 1.65 font kevesebb mint 500 forint.
1 zonajegy a buszra 1.20 font vagyis 360 forint..
Szóval átszámolni nagyon nem szabad,mert te itt nem forintban vásárolsz hanem fontban...
Mint írtam kábé 800 font körül van a létminimum..Többnyire itt is azt adják..Ha valakinek több a fizetése akkor azért mert van gyakorlata vagy már egy ideje ott dolgozik,és emeltek neki..
Nem szabad egyből 1000 fontos bérre számítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!