Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan lehet...

Szerintetek hogyan lehet abból profitálni ha sok érdekes helyet bejártam?

Figyelt kérdés
Online nomád vagyok, több országban is voltam, 6 kontinensen, olyan helyeken mint Komodo-Sziget, Angkor, Machu Picchu stb... és közben kipróbáltam a tandemugrást búvárkodást, bungeejumpingot meg még egy-két hülyeséget. Tudom nem kirívó, de azért nem is átlagos életmód, ezért érdekelne, hogy lehet-e ebből valamiként egy kis mellékest keresni.
2020. jan. 13. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
YouTube-erként lehetett volna, ha készítesz videókat a helyekről.
2020. jan. 13. 10:01
 2/8 gublug ***** válasza:
72%

Jol megfogalmazott konyvek kepekkel.

Eloadasok ovikban, altalanos iskolakban, kozep sulikban.

2020. jan. 13. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
20%

Kismillió ilyen youtuber van és csak egy tucat aki ezzel pénzt is keres és ők nem ma kezdték. Ha a magyarokat nézzük ezzel senki nem keres komoly pénzeket. Ma már ez a digitális nomád világutazó dolog eléggé lejárt lemez.

2020. jan. 13. 10:40
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 a youtubeos dolog szerintem is inkább csak hobbi féleség.

Mint írtam én sem komoly pénzt keresnék vele, csak egy kis kiegészítést ami jól jön ehhez az egészhez.

2020. jan. 13. 11:06
 5/8 D. Brasco ***** válasza:
72%

Youtube videok

Előadások

Könyvek

Blog iras

Illetve vannak kulonbozo online képtárak ahova feltöltheted a kepeidet amiket meg lehet vasarolni,(nyilvan apro penzert)de nagy bevételre ne szamits!

2020. jan. 13. 11:21
 6/8 gublug ***** válasza:
A masik vegerol megkozelitve ezt, esetleg Domján László féle agykontrollal be tudsz vonzani 'valamit'. Az univerzum segit.
2020. jan. 13. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezek tipikusan azok a helyek, amelyekre bármelyik 20 éves svéd backpacker is eljut, szakmányban van róla anyag. Vagy már eleve influeszerként lehet ilyesmibe belevágni vagy tényleg durva helyekre menni. Antarktisz félszigeten túli része, Közép-Afrika, Közép-Ázsia gázabb része, satöbbi.
2020. jan. 13. 18:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is írtam, hogy nem kirívó, de hazai viszonylatban jó, ha száz ember él így a mókuskerék helyett.
2020. jan. 13. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!