Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Dubai metrózásnál külön kell...

Dubai metrózásnál külön kell utaznom a feleségemmel?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a férfiak és a nők külön kocsiban utaznak. Ez a turistákra is vonatkozik?
2020. jan. 4. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, senkire nem vonatkozik. Azt hiszem, néha vannak olyan kocsik, ahol csak nők utazhatnak, de különben nyugodtan mehettek együtt.
2020. jan. 4. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ahogy az első válaszoló írta, vannak csak női kocsik, de a többiben bárki utazhat.
2020. jan. 4. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Dubai elég felvilágosult hely de persze tiszteletben tartják azt is ha valaki csőlátású muszlim ezért vannak olyan kocsik ahol csak nők utazhatnak. Arra figyelj hogy férfiként ne ilyenre szállj mert az kicsit húzós.
2020. jan. 4. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

"Dubai elég felvilágosult hely de persze tiszteletben tartják azt is ha valaki csőlátású muszlim ezért vannak olyan kocsik ahol csak nők utazhatnak."

Nem tudom, hogy ez a muszlim voltunk miatt van-e. Máshol is vannak direkt női kocsik, a zaklatók elkerülése végett. Ugyebár, egy tömött metrón könnyű "véletlenül" taperolni.

[link]

2020. jan. 4. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Elgépeltem.
2020. jan. 4. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
És mi van akkor, ha egy perverz nő taperolja a többit? Az még jobban megviselne, mint ha egy csávó...
2020. jan. 5. 01:08
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

"És mi van akkor, ha egy perverz nő taperolja a többit? Az még jobban megviselne, mint ha egy csávó..."

Valószínűleg több heteroszexuális férfi perverz van, mint homoszexuális nő perverz. Plusz ugye egy nő nagyobb eredményességgel tud fizikailag védekezni egy szintén hasonló fizikumu nő ellen. Igazából nem is tudom miért válaszolok logikusan egy értelmetlen kérdésre :D

2020. jan. 5. 01:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, érzek itt némi vallási alapú, ám kreált összefeszülést. Mi értelme van ennek egy közlekedési témájú kérdésnél??

Dubajban a világ legtöbb más, hasonló kocsikat alkalmazó helyeihez hasonlóan a női kocsik használata csak egy opció és a szexuális zaklatások ellen találták ki. Nem kell mögötte vallási alapokat keresni.

Kérdező, ha csúcsidőben utaztok, érdemes a Gold osztályt választani.

2020. jan. 5. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!