Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen márkájú bőröndöt...

Milyen márkájú bőröndöt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kemény falú bőröndöt szeretnék, 4 kereke legyen. Viszonylag strapabírót szeretnék olcsóbb kategóriában van ilyen vagy csak samsonite és társai az igazán jók? Pl a kerekek ne kopjanak el pár utazás után. Ne törjön szét ilyenekre gondolok.

2019. dec. 27. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Kangol
2019. dec. 27. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan ami pár utazásnál többet bír. Sajnos a reptéren dobálják, a kerék pedig kiáll és hamar megsérül. Olyat érdemes keresni aminek brutál masszív kerekei vannak. Nekem is samsonite van. 5éve használom havi szinten. Eddig még jól birja. Szóval lehet a drágább néha olcsóbb, milyen útra tervezel. Milyen gyakorisággal utazol és mennyit pakolnál bele? Autós utazáshoz mindegy milyen. Repülőshöz pedig pici és könnyű legyen,hogy pakolhass bele.
2019. dec. 27. 14:52
 3/7 gublug ***** válasza:

Samsonite. Hasznaltan is vehetsz jofogason pl.

En egy piszok jo db-ot 18e-ert szervaltam.

2019. dec. 27. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod feladni, vagy nem rendszeresen utazol, akkor nem érdemes nagyon sokat belefektetni.

Egyébként ez pont olyan dolog, amit ritkán használ az ember, én úgy vettem észre, ha nem nyár van, akkor elég könnyen lehet szerezni kölcsön.

2019. dec. 27. 20:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazából havi szinten lenne használva, hol autós hol repülős utazásra. Szeretnék mindenképp sajátot nem kölcsönt. Lehet beruházok akkor egy samsonite bőröndre, arról sok jót olvastam.
2019. dec. 28. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A Samsonite-tal nekem is jók a tapasztalataim.
2020. jan. 5. 21:27
 7/7 anonim válasza:
Samsonite ajanlom enis nekem utazom van de amit kap hihetetlen es olyan mint az uj de kb mar 8 eves
2020. jan. 11. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!