Róma miért nem olyan felkapott főváros mint Párizs?
Ezt honnan szedted??
Voltál te már valaha az egyikben is??
Tök mindegy, hogy mit ír a látogatottságról a statisztika.
A lényeg, hogy -sajnos- mindenhol már óriási a tömeg.
A megérkezésem első napján ellopta egy banda a hátizsákomat.
A Termini közvetlen környezetében egy rahedli transzfesztita kínálja kegyeit,- egy csomag megőrzés 25 Euro/nap,- folytassam?
A bankomat a St.Peter tér közelében Windows XP kék halállal lefagy, majd a kártyám chipje 24 óráig olvashatatlan.
A Vatikán valóban más. Nincs tele fekáliával.
De egyaránt ha veszel egy szelet pizzát, nettó ár helyett bruttót kell fizetned. Vagy engem basztak át a helyiek.
A vonatra oda 2* kellett váltanom jegyet Salzburgban 40+80, mivel bár az irány ugyanaz, a vonat szerelvény már olasz csizma szárához már gombszámhoz kötött, közben még ellopta a kofferemet a salzburgi főpályaudvaron 3.5 Euró illeték megváltása után 3.5 óràra a kofferemet a mágnes zárás tárolóból, hogy azt vissza tudta ugyanazzal a kóddal csukni,- a tervezett vacsorát így lekéstem a pápával, ő el is utazott.
Talàn 3 napot voltam ott, Flixbussal jöttem vissza, de egy olasz odaült mellém, és Galileo Galileiről faggatott.
Ők , és sokan mások azt hiszik, felülről mindent objektíven látnak.
Koránt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!