Milyen trópusi helyeken jártál valaha?
Figyelt kérdés
Én Szumátrán, Indonéziában, illetve a Maláj-félszigeten. :)2019. dec. 15. 18:03
11/23 anonim válasza:
Mi csak nyaralni voltunk pár helyen.
Maldív szigeteken voltunk nászúton.
Mikor fiatalabbak voltunk Jamaikán kettesbe a férjemmel.
Ès egyszer DomKözt voltunk már gyerekekkel.
Gyerekekkel mi a kanári szigeteket szeretjük, mert nincsen messze, és így olcsobb is mivel csak szünetekben tudunk utazni. Kanári szigetek tipikus köztes ország a trópusi és európai idö között. Tudnék simán ott élni.
12/23 anonim válasza:
@4 Nem olyan nehéz. Ázsia java meglehetősen olcsó, igazaból csak a szabadság hossza a szűk keresztmetszet, ha már van repjegye az embernek. Lassan utazva A-ból B-be (értsd: busz/vonat), meg vendégházakban, hostelekben lakva szinte semmibe nem kerül. Egy út alatt el lehet kutni 4-5 országba is, ha kisebbekről van szó, az indokínai részen a legtipikusabban látogatott 4 ország például egy nagyon hosszú szabi alatt lenyomható és olcsó. Sokszor volt olyan munkahelyem, ahol szezonálisan kellett megnyomni a dolgot, télen meg simán elengedtek mondjuk két hónapra. Afrika drága, de ott is össze lehet kötni országokat. Brazília az üzleti út volt, ott turistáskodni csak egy hetet tudtam, sajnos.
13/23 anonim válasza:
Valóban Ázsiába de Közép-Amerikába is a repjegy drága. Ha ott vagy az már nem akkora tétel. Amikor Ázsiában utaztam fél évet 16 évvel ezelőtt nap 10-15 usd-ból vígan el voltam és ebben szállás, kaja, transport minden benne volt. Ma már drágább de most sem olyan eget rengető.
14/23 A kérdező kommentje:
A legdrágább Óceánia! Oda szeretnék pedig leginkább eljutni.
2019. dec. 16. 09:15
15/23 anonim válasza:
Új-Zélandra próbálj szerezni working holiday vízumot, bejárhatod azt az országot is, a spórolt pénzből meg onnan lehet a legolcsóbban átmenni mondjuk Francia-Polinéziára.
16/23 anonim válasza:
ÁÁÁ én meg már jártam a holdon is meg a Marson is. Az elég egzotikus?
17/23 anonim válasza:
Azert kivancsi lennek, hogy azok a valaszadok akik irtak Japant es Kinat pl tudjak-e hogy koze nincs a tropusi eghajlathoz... A kerdes tropusi orszagokra vonatkozott.
18/23 anonim válasza:
Kínában van trópusi éghajlatú rész délen. Japánban csak szubtrópus.
19/23 anonim válasza:
Utolso: attol meg az orszag kozel sem tropusi.
20/23 A kérdező kommentje:
Japánban Okinawa valóban a szubtrópusi övben fekszik, viszont egy meleg tengeráramlás miatt az éghajlata trópusi.
2019. dec. 27. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!