Temesváron milyen látnivalók vannak? Mit érdemes megnézni? Karácsonyi vásár körül leszünk, azért eltévedni sem szeretnénk.
Figyelt kérdés
2019. dec. 14. 12:04
1/6 anonim válasza:
Iegen.
Nem sok esélyt adok nektek eltévedést illetően, ha még a látnivalókra se voltál képes rákeresni.
Igen.
2/6 A kérdező kommentje:
Kedves első :) rákerestem,de már bele -bonyolódtam igazán :D
2019. dec. 14. 14:38
3/6 anonim válasza:
Gyakorlatilag egy 1-2 óra alatt besétálható századfordulós városközpontot találsz ott. Hangulatos hely, de eltévedni a központon belül nem túl esélyes - ha elkezdesz modern épületeket látni, fordulj vissza.
4/6 A kérdező kommentje:
Megvolt tegnap!! Köszi, azért annyira tényleg nem lehettett eltévedni,csak a plázába :D na ott :D
2019. dec. 16. 22:16
5/6 anonim válasza:
Sikerült bemutatnod, milyen a magyar gyökér. Elmentél külföldre, képtelen voltál még rákeresni is a dolgokra, aztán bementél plázázni.
Sok sikert az életbe.
6/6 A kérdező kommentje:
Hihi :D köszi, -fé nem magyar vagyok,és nem is ott élek
2019. dec. 20. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!