Vanitas kérdése:
Van animátor munka Hawaiion? Ha igen mi a cég neve? Amire rákereshetek?
Figyelt kérdés
Animátorra gondoltam, aki szórakoztatja az embereket fitness órákkal és tánccal esetleg fel is lép este showkban.2019. okt. 17. 23:07
11/15 A kérdező kommentje:
Hát nem véletlen az a 19%,de megy még ez lentebb is...
Amúgy nagyon szépen és választékosan fogalmazol, bizonyára sokat gyakoroltad már az ilyen, emberek sértegetésében meg lehúzásában... Szép munka..
2019. okt. 19. 00:48
12/15 A kérdező kommentje:
Egy választ le lehet normáliasabban is írni, ha te tudsz valamit mondjuk tapasztalatból... Nem úgy hogy hülyének nézed a másikat.
2019. okt. 19. 00:51
13/15 D. Brasco válasza:
A %-ból én nem vonnék le messze menő következtetéseket.....
Az meg hogy hülye vagy,nem sértés volt,csupán megállapítottam egy tényt!
14/15 A kérdező kommentje:
Biztos akkor a semmiért van az hogy akik ilyen 80 meg 90 %osok általában normális hangnemben írnak segítő jellegű választ és akik meg ilyen 19...Csak bunkóznak... Bizonyára igazad van... Hmm igen... Úgy gonolod hülye vagyok... Akkor gondolom ebből már következik az is hogy te okosabb vagy... Jó neked, én már csak ilyen hülye vagyok, hogy merek kérdezni... Tényleg milyen gáz, de hát jó hogy te már alapból mindent tudsz... Irigyellek is érte..
2019. okt. 19. 10:19
15/15 anonim válasza:
Őszinte leszek. Ha ezt a kérdést itt teszed fel ahelyett, hogy magad utánanéznél, elég minimális az esélye, hogy képes leszel oda költözni, élni, dolgozni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!