Nagyon nagy álmom kiköltözni Amerikába, mik kellenek ahhoz, hogy megtudjam valósítani?
Floridába szeretnék kiköltözni, leginkább a városba egy olyan lakásba ahol a kilátás gyönyörűen néz a városra és este látom, hogy minden világít.
Newyork is és Las Vegas is érdekelne.
Szépen kérem a felhasználókat, hogy csak hasznos és nem gúnyos válaszokat szeretnék kapni. A vélemény tapasztalatok alapján érdekel csak, szóval kérlek ha valami gond van akkor kultúráltan fogalmazd meg, vagy ha egyéb probléma merülne fel a ki írásommal kapcsolatban az üzenetben közöld 😄
Egyszer kétszer írtam már ki kérdést és sose kedves emberek válaszoltak csak gúnyt űző nem tudom kik szóval szeretném ha ez nem ismétlődne meg.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. 😁
18L
En egy multinal dolgozom Magyarországon viszont most epp kint vagyok Amcsiban ket hónapra. Nincs hiányszakmám. Minden lehetséges!:D
24/f
Utolsó!
Az megvan, hogy a csaj KIKÖLTÖZNI szeretne??
Vagyis nem azért menne az USA-ba, hogy onnan gyakorizzzon unalmában mint te?!
1. verzió sok pénz
2. verzió 90-60-90 adottság, enyhe perverzió, 0,2Bar szívóerő
3. verzió agy (több, mint most)
12-es, azt ugye vágod hogy hosszútávú kiküldetésekkel eléggé nő az esélye annak, hogy előbb utóbb ki is telepít az adott cég külföldre? :D
Savanyú a szőlő magyar barátom? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!