Ilyen olcsó kijutni dubaiba nyaralni?
Micsoda? 12000 Ft-ból már ketten kivesztek egy tényleg 4 csillagos városi szállodai szobát éjszakánként, az hol drága? (N.B. jártam más országok 4-5 csillagosaiban is, van viszonyítási alapom.)
A repülőjegy fapadossal olcsó, 30-40000 is lehet, ami ilyen távra igen jó ár. Cserébe 6 órát rohadhat az ember étlen-szomjan a szűk ülésben.
Az igazán izgalmas látnivalók viszont igen drágák, szóval ott érdemes alaposan utánajárni a kombinált jegyeknek. A helyi közlekedés is relatíve drága, még másodosztályon is (a metrón van első is, ugye).
Az étkezés a központban drága, máshol valóban inkább hazai árszínvonal van.
Annyira nem drága kijutni.
Ha időben foglalsz repjegyet és sikerül jól foglalnod szállást, simán kijön 100ezer alatt, bár nyilván függ attól, hány napra mész.
Sokan a luxussal azonosítják Dubajt, mert a város is erre a hírnévre gyúrt rá, és valóban sok belépő meg étterem elég drága, de én pl. sokat kajáltam kisebb sarki arab kifőzdékben, amik olcsóbbak, illetve bizonyos appok segítségével tök jó kedvezményekkel lehet igénybe venni a szolgáltatásokat a jobb éttermekben is.
A taxi meg nagyon olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!