Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol (és milyen indítással/szöv...

Hol (és milyen indítással/szöveggel) szólítottál le helyi (30-40 év közötti) hölgyeket, ha jártál már keleten? Például Oroszországban, vagy Ukrajnában.

Figyelt kérdés

Nyilván orosz, vagy angol nyelven. :)

Mi "hasznos" egy jó indításhoz egy 30 év körüli, és mi jó "kezdet" egy 40-hez közeli nő esetében?

2019. aug. 25. 09:57
 1/10 D. Brasco ***** válasza:
54%
Ugyan azt tudom mondani mint az osszes tobbi ilyen kerdesednel,hogy ha neked ez utan itt kell erdeklodni mar regen rossz ........es teljesen felesleges ezt minden masodik nap megkerdezned
2019. aug. 25. 12:32
 2/10 A kérdező kommentje:
?
2019. aug. 25. 13:19
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Ha ennyiszer meg kell kérdezned, akkor esélytelen vagy
2019. aug. 25. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Olvass vissza, volt az elmúlt napokban sok hasonló kérdés. De az biztos, hogy kár minden szót előre megtervezni és kizárólag a relatív pénzességedre építeni az ismerkedést stratégiádat.
2019. aug. 25. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Ha így kell kérdezned, akkor egyszerűbb annyit magadra tetoválni, hogy EU útleveles férfi vízumprostit keres.
2019. aug. 26. 01:31
 6/10 A kérdező kommentje:
???
2019. aug. 26. 09:00
 7/10 A kérdező kommentje:

Visszaolvasok, ha tényleg volt már ilyen kiírás, de ha ott is ilyen tipikusan GyakoriIttMindenkiMindenkinekAlaptalanulAzEllensége.Hu-s "színvonalú" undorító, ocsmány, rosszindulatú válaszokat adtak, akkor _NEKEM_ egyáltalán nem kellene!

Nektek mi bajotok van? Biztos minden oké? :DD Nem tudtok beszólni a főnöknek, vagy elnyom otthon az asszony? Nem áll már fel? :DDD El nem tudom képzelni, egy ártatlan kérdésre miért kell ilyen önmagatokat kinevettető, gyermeteg, "válaszoknak" nevezett frusztráció-halmot beböfögni... Mindegy, inkább nem is akarom tudni az okát, miért zakkanhat meg így néhány ember.

Nagyon örülök, hogy én nem ilyen vagyok! :)

Szevasztok! Megmosolyogni való frusztráltakkal nem tárgyalok! :)

2019. aug. 26. 09:11
 8/10 anonim válasza:

Ugyanolyan helyeken, ugyanolyan szöveggel, mint Magyarországon.

De elég gáz, hogy ezt meg kell kérdezned...

2019. aug. 26. 17:36
 9/10 anonim válasza:
Káktyibjázávút. 😂
2019. aug. 27. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez az oldal azért van, hogy kérdezzenek. A sok frusztrált egybites inkább menne el dolgozni, ne csak várja a segélyt, és ide pötyögjön hülyeségeket.
ápr. 8. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!