Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Aki járt már Firenzében, tud...

Aki járt már Firenzében, tud valami jó (hiper-) marketet, vagy élelmiszerboltot, a központhoz közel esetleg, ami megfizethető?

Figyelt kérdés

2019. aug. 2. 15:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
pl. A piac.
2019. aug. 2. 15:41
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Elárulok Neked egy tippet, trükköt, amivel szinte minden városban tudsz tájékozódni: behozod a Google térképet, beírod az adott város nevét + pl. Lidl. - és lám, itt vannak az üzletek, azaz kérdésedre a válasz.

[link]

2019. aug. 2. 16:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Privátban nem enged válaszolni.

Természetesen minden van, mivel piac.

Nagy választék, különféle árakkal.

Amúgy Firenze nem olcsó. pl. 4-5 Euro egy fagyi vagy egy kapucsínó.

Olcsó turistamenüt -leves, pasta, kávé- 6 Euroért hentesüzletben ettem a Ponte Vecchio közelében.

.

2019. aug. 2. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ide jártam vásárolni:

[link]

2019. aug. 2. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:
25%

2-es vagyok és a kérdező szerint KIOKTATÓ ÉS LEKEZELŐ a válaszom. Mondjuk amíg nem tudtam, hogy külföldi árakat és üzleteket a Google térképen is lehet megnézni, én örültem volna egy ilyen "trükk"- nek, tipp-nek, ha valaki elmondja nekem. Na mindegy, itt már segíteni sem érdemes.

Bocs, kérdező, ha mélységesen megsértettem a nem tudom midet.

2019. aug. 2. 19:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen,2-es,szerintem az volt.Mert-mondjuk-honnan tudhatnám,hogy mit írjak be,ha azt sem tudom,milyen üzletláncok vannak a kérdéses városban?Szóval,a te tippeddel nem voltam előrébb.
2019. aug. 2. 22:34
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

Jajj, istenem: szinte MINDEN országban van LIDL.

érdekes, más alkalmakkal mindig megköszönték, hogy milyen jó ötlet, hogy országonként rá lehet keresni, így mindig, akár már utazás előtt is meg lehet tudni, kb. mi mennyibe kerül az adott országban - VADIDEGEN ORSZÁGBAN IS!!!

Na mindegy, eskü, nem fogok segíteni senkinek, mert már tele van a hócipőm, hogy mindenki keserű, minden kérdező kötözködik, az ember a szabad idejében próbál másnak segíteni, erre belerúgnak, stb.

2019. aug. 2. 22:49
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
Egy köszönöm egyik válaszra sem fért ki a kérdező száján.
2019. aug. 3. 09:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja, 4-es, 8-as, pedig aztán Te PONTOSAN arra válaszoltál, amit kérdezett, jó is a link (én köszönöm ,nekem is jól jöhet még :-) ), központban is van - egy szava se lehetne a kérdezőnek.

Én meg még annyit leírok, hogy ez a "trükköm" annyira működik, hogy egyszer Spanyolországba, vadidegen városba mentünk, ráadásul tulajdonképpen a város és a reptér között volt a szállásunk, elég kieső helyen, tudtuk, hogy szombat este fél 9-re érünk a szállásra és másnap, azaz vasárnap szinte SEMMI nincs nyitva (szupermarket) Így még itthon kinéztem a google térkép segítségével és a fentebb leírt módszerrel, hogy nem messze (gyalog kb. 10 perc) a szállástól van egy szupermarket, ami este 9-ig van nyitva (a nyitvatartást is meg tudtam nézni a térképen). Így aztán gyors lepakolás, spuri a boltba, gyors bevásárlás és zárásra pont végeztünk.

Szóval tényleg hasznos tud lenni, de ha nem, hát nem :D

2019. aug. 3. 11:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor az utolsóknak még egy kis segítség.

Gyakran járok Olaszországba és az a tapasztalatom, hogy a Lidlnél időnként olcsóbb a Penny, és sok árucikk még az itthoni Pennynél is olcsóbb, vagy jobb minőségű.

De igen sok olcsóbb dolog van a Mercato üzletekben is.

2019. aug. 3. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!