Booking.com nak van telefonos elérhetősége?
Figyelt kérdés
Van egy szállásfoglalásunk és 4 napja nem kapok választ az online kérdésemre. Holnaptól viszont már nem mondható le ingyen úgyhogy fontos lenne.2019. júl. 24. 09:16
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdésemre adott válaszokat. Reméltem hogy lesz aki tudta értelmezni.
A többieknek meg legalább megvolt a napi hőbörgése, biztos így jobban alszanak. Örülök nekik meg én tudtam ezzel segíteni. ;)
2019. júl. 24. 11:51
12/15 anonim válasza:
Van, de soha nem veszik fel, ha pedig problémád van, nagy ívben tesznek rád.
13/15 anonim válasza:
Mi a fszomért vagyok lepontozva? Én adtam az utánam következő után a legnormálisabb választ, elhiszem, hogy lehet nem a booking.com-ot kéne hívni, de a kérdező ezt kérte, erre kell a válasz.
A sok kötekedős hülye meg jó...
És bárki megnézi, a booking budapesti ügyfélszolgálatának ez a száma.
14/15 anonim válasza:
Ha valaki olvassa; aki a telefonszámot leírta, jól írta. Időpontot módosítottam volna, felhívtam a szállást, ott azt mondrák, a Bookingot hívjam. Itt kikerestem a számot, amiért nagyon hálás vagyok, hogy a kommentelő megosztotta, felhívtam őket, megcsinálták a kért cserét.
15/15 Jakabgip válasza:
Igen a Booking közvetítő, tehát az a dolga, hogy közvetítsen a szállásadó és megszállni vágyó közt :) nem is értem miért kéne a szállással felvenni a kapcsolatot, ez baromság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!