Körutazás kb mennyibe kerülne?
Sziasztok! Férjemmel,kislányommal szeretnénk elutazni New Yorkba. Mennyi idő alatt lehet megnézni kb a várost? Mi 5 napra gondoltunk , és utánna mennénk Los Angelesbe is szintén 5 napra.
Mennyibe kerülne ? Melyik légitársaságot ajánljátok? A Lot-ot és a Lufthansat néztük eddig..
Ilynekor mindig megkérdezem, hogy miért nem vagy képes google-ba ezeket beírni és rákeresni.
A repjegy lazán 800€/föNY-Bp részen, és szerintem 300€/fö minimum Ny-LA között. A szállás minimum 100€/fö/éj.
6000€ szerintem simán van egy ilyen út. Nem tudom mennyi idös a kislányod, de ilyen intenzív utazás 10 év alatti gyereknek csak egy kínszenvedés, vagy max kb 2-3 helyet tudotok megnézni, hogy gyerek barát is legyen.
Nyilván megnéztem neten is !
Érdeklődöm, esetleg ha valaki volt ilyen úton mennyibe került neki..
2 éves . Viszont így lehet csak Kis Angeles marad.
Többször is jártam már az USA-ban.
Teljesen értelmetlen dolog mindössze két várost megnézni, oszt kész. Az USA kipipálva.
Teljesen értelmetlen dolog az USA-ba mindössze 10 napra menni.
Teljesen értelmetlen dolog ennyi pénzért mindössze 2 várost megnézni.
Teljesen értelmetlen dolog ezt egy 2 éves gyerekkel végig csináltatni.
Teljesen értelmetlen dolog az utastársakat kitenni egy 2 éves gyerek bömbölésének.
Teljesen értelmetlen dolog "körutazásnak" nevezni egy néhány napos városlátogatást.
Szerintem ti ezt az utazást nem gondoltátok végig...
1. Nem csak 2 várost néznénk meg ,attól függetlenül hogy nem írtam le.
2. A tíz nap változhat simán több hétre is.
A gyerekem nem egy sírós ,bömbölős ,hisztis gyerek! Nagyon ritkán sír.
Mint említettem, mennénk más városokba is,simán bele fér a hosszabb út is .
Az egyik kérdésemre persze már nem tudtál választ adni. Mondjuk hogy melyik légitársaságot ajánlod? ...
Múlt héten voltunk 6 nap 5éj Los Angelesben. Drága. 6500 dollár volt összeszen. Utazás JetBlue oda, Delta vissza.
3* hotel + napi kétszer kaja nem étteremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!