Mit tudtok Paraguay-ról?
Figyelt kérdés
Bármi érdekel, ha hallottál róla valamit, esetleg jártál ott, leírnád a tapasztalatokat? Nagyon kíváncsi vagyok az országra, de sajnos kevés helyen írnak róla, ott is keveset.
Ha jártál ott: Miket néztetek meg? Kedvesek az emberek? Milyen a színvonal? Megérte elmenni? Légy szíves írjatok, nagyon fontos lenne!:)
2010. jún. 29. 17:53
11/15 anonim válasza:
Nagy nádcukor termőföld van ott
12/15 anonim válasza:
Paraguay! Itt honos az Ilex Paraguaiensis vagy dél-amerikai magyal, amaiből a maté teát csinálják. A lakosság 90%-a mesztic guarani indián-spanyol félvér, a guarani is hivatalos nyelv és jobban beszélik lassan mint a spanyolt.
13/15 anonim válasza:
én paraguayban élek. nagyon szegények az emberek, de mindenböl pénzt lehet csinálni. a kaja isteni, a hely gyönyörü de nagyon veszélyes... mit szeretnél tudni? a lányok gyönyörüek , a fiuk alacsonyak :D
14/15 anonim válasza:
Sziasztok!
Én az utolsó válaszadótól szeretném kérni,hogy vegye fel velem a kontaktot,mert nemsokára költözök Paraguay-ba egyedül.Lenne pár kérdésem.
Nagyon köszönöm!
sunnyhoney@freemail.hu
15/15 anonim válasza:
Kérdező és 14-es kimentetek végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!