Az lenne a kerdesem hogy tudok eljutni braziliába és hogy mennyit kéne oda gyűjtenem?
Kezd el úgy, hogy beírod a keresőbe: Budapest - Brazília repjegy és máris meg fogod látni, hogy csak az utazás oda-vissza legalább 500 ezer ft, azaz fél millió.
Még ha valami csoda vagy cserediák módon ki is jutnál, az utiköltséget akkor is Neked kell fizetned.
Nem a vízum lesz a drága...
Tessék, itt a link is (1-es)
Ide figyelj 5-ös, én nem sértegettelek, te se tedd, jó?
Vagy szálljak le a Te szintedre és írjak én is ilyen stílusban? Jó:
Kérdező, ne figyelj az 5-ösre, mert hülyeségeket ír.
Igaz, hogy a lehető legolcsóbb jegy 200 oda-vissza, tehát meg lehet úszni annyiból, de csak egy bizonyos időszakban és a nagy átlagra nem jellemző az, hogy 200 ezer ft-ból oda-vissza megjárod.
Kérdező, te meg vehetnéd a fáradságot és legalább beírhatnád a keresőbe, amit mondtam. Mégis hogy akarsz kimenni Brazíliába, ha valaki tanácsol valamit, be is linkel valamit, de Te már nem vagy hajlandó saját magad megkeresni SAJÁT MAGADNAK a repjegyet.
Pedig tényleg segíteni akartam.
Tavol all tolem hogy sertegesselek es nem is tettem, ha nem tudsz szoveget ertelmezni az nem az en bajom, a valaszod deinformalo kvazi hulyeseg.
En voltam Del Amerikaban raadasula legdragabb helyen Peruban, 104E volt a repjegy return Amszterdambol, oda pedig 30E volt retun. Brazilia repterei olcsoak, rengeteg tarsasag megy oda igy verseny van ezert alacsonyak az arak. Raadasul azt biszem hogy a norveg fapados is megy vagy menni fog Braziliaba.
Férfival vagy férfiakkal menj. És fogadjatok megbízható helyi embert aki eligazít.
Brazília a legvérengzőbb országok egyike a világon. Nézz rá a statisztikára:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!