MikeXxX kérdése:
Járt már innen valaki az Oahu szigeten?
Figyelt kérdés
Nyaralni szeretnék oda menni és ezért nem ártana pár infó ! Esetleg az sem baj ha mondanátok pár útitárs ismerkedő oldalt ! Köszi a hasznos válaszokat !2017. febr. 22. 13:46
1/10 anonim válasza:
"Nyaralni szeretnék oda menni és ezért nem ártana pár infó ! "
Akkor mondjuk kezdjük azzal,hogy nézd már meg hogy hol van ez a hely......mert még a kategoriat sem.sikerult eltalalnod......
2/10 anonim válasza:
1. infó Oahu szigete nem Dél-Amerikában van.
4/10 A kérdező kommentje:
Jól van jár mindenkinek egy csoki tény hogy elnyomtam mivel másik úti cél is van számításban és előbb azt akartam kirakni csak hát munka és telefon közben nem mindig lehet ide koncentrálni de azért örülnék ha valaki a kérdésre is válaszolna :) !
2017. febr. 22. 20:14
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Pont Oahun nem jartam, de a mellette levö 3 szigeten, Big Island, Kauai, es Maui-n igen. Gyönyörü a termeszet, sok olyan növeny van ott, amit sehol mashol a vilagon nem latni. Rengeteg tyuk jarkal össze vissza mindenhol- feltehetöleg nincs termeszetes ellensegük, mint roka, stb. A hullamok iszonyu magasak az oceanban, elöször azt hittem, hogy egy tsunamit latok- nem veletlenül surf-paradicsom . Mivel az USA-hoz tartozik Hawaii, ezert a jolet igen jellemzö a szigetekre. Fantasztikus hely, egyebkent erdemes kis repülövel egyik szigetröl a masikra atrepülni, az is egy elmeny. Ha mar ott vagy, Honolulut ne hagyd ki! Az idöeltolodas kb. 12 ora, mivel a földgömbnem pont a masik felen van. Az utazas oda igen hosszadalmas. Vagy LA-n, vagy San Franciscon keresztül, 1 Stoppal kb. 20 ora netto.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a hasznos infókat !
2017. márc. 1. 16:53
8/10 anonim válasza:
Hallo, ismet! Most lattam, hogy utitars keresö oldalt is kerdeztel. Nos en itt szoktam keresni magamnak utitarsat: urlaubspartner.net, ez egy nemet nyelvü oldal. Ha nem tudsz nemetül, nem problema, angolul is irhatsz. Meg kell adni, hogy milyen orszagbol vagy, csak nemet nyelvü orszagokbol lehet kivalasztani, ha nem ott elsz, akkor jelölj be valamit, es a szövegedben megemlitheted, hogy melyik orszagban elsz.
9/10 anonim válasza:
Ja, meg egy az elözö valaszomhoz, ez az oldal (urlaubspartner.net) ingyenes.
10/10 A kérdező kommentje:
Vielen dank !
Ein bisschen sprechen deutsch :) !
Sehr nett :) !
2017. márc. 5. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!