Argentina ma mennyire fejlett és mennyire "kultúrshock" egy európai számára? Vagy igazából nagy különbségek nincsenek?
Pár napja volt egy utazós műsor a fővárosról.
Európai szemmel elég olcsó, az ingatlanárak is.
Sok európai vándorol ki, az olcsó megélhetés miatt.
A főváros gyönyörű, nyüzsgő, sok szép épülettel.
Külön vannak európai negyedei is, van amit kis párizsnak hívnak, szinte a francia építészetre jellemző házak vannak csak az adott városrészben.
Na de ha jobban érdekel, ott a gugli, vagy a jutyub, és mindent megtudsz róla.
európai szemmel olcsó és elég civilizált is?
De ha azt írod, sok európai ki is vándorol, akkor feltételezem, ott nem annyira merevek a bevándorlási és letelepedési szabályok. Vagy igen?
És a "latin-amerikai betegségekkel" mi a helyzet Argentinában? Vagy itt már nem annyira vannak jelen a sárga láz és malária és társai, amik ellen be szokták azért oltatni az emberek magukat pl Mexicoba utazva vagy még inkább trópusi országba?
Egyébként köszi, de a youtube és google-dolgok nagyon jó tanácsok, csak az a helyzet h tényleg magamtól is meg tudom őket keresni, ellenben nekem inkább olyannak a személyes tapasztalata kellene, aki magyar szemmel látta a dolgokat és magyar szemmel tud véleményt mondani a tapasztalatokról.
Ha van ilyen, írjon már privátot, jó lenne, ha tudnánk pár gondolatot váltani.
Amitől tartani kell betegség, az a dengue-láz, de úgy tudom, hogy ez az északi területekre jellemző.
Kötelező védőtoltás nincs. Mármint annak, aki oda akar utazni. Hogy ne lennének különbségek. Buenos Aires és a nagyobb városok európai kinézetűek, de a kisebb városokra ez egyáltalán nem jellemző. A megélhetés olcsóbb, de tekinve, hogy gazdaságilag nem áll túl jól az ország, nem gondolom, hogy örömmel szórnák a munkalehetőségeket a külföldieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!