A szálloda honlapján az van, hogy fürdőruhában nem lehet bemenni az éttermekbe. Ha tekerek magam köré egy hosszú strandkendőt és mondjuk felvszek egy pántos toppot a fürdőruha fölé, az már elég, vagy rendesen át kell öltözni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 16. 16:08
21/29 anonim válasza:
Ha szereted az ilyen megkötős kendőket, ajánlom, keresd fel Vári Évát, aki ilyeneket tervezett.
Szentendre, Bogdányi u. 4.I.emelet
22/29 anonim válasza:
Egy színvonalas szállodában nem illik így megjelenni, szerintem ne erőltesd a fürdőruhát, de nyugodtan menj valami lazább ruhában. (esetleg egy laza strandruha)
23/29 anonim válasza:
nagyon fáj rendesen felöltözni? O.o
sztem az csak jó, ha a szálloda próbál valamiféle kulturált színvonalra törekedni ezzel a dress code-dal. én sosem problémáztam ilyesmin, én érezném kínosnak, ha egy étterembe fürdőruhában mennék. max. egy direkt tengerparti helyen/strandos kajáldában oké... akkor is illik rávenni vmit.
24/29 anonim válasza:
Off, de Mexikó Észak-Amerika!:D Csak annak írtam, aki váltig állítja, hogy Közép-Amerika, de végül is, nem muszáj csak a kérdezőnek válaszolni, lehet válaszra is válaszolni:)
25/29 anonim válasza:
A kérdező valószínű a pareot gondolta strandkendőként.
Ha jó anyagból van, még estélyi ruhát is lehet kötni belőle.
Na és, ha alatta fürdőruha van?
26/29 anonim válasza:
erdekes h meg most is kapja a tancsokat pedig 2008ban kerdezte:) az volt a legviccesebb h mastol kerdezi h mehete strandkendoben vagy fel kell oltozni aztan ha megmondjak a frankot hogy egy egyetterembe illik feloltozni es nem strandkendoben menni akkor meg o ossza az eszt h de igy meg ugy.... na de en azt sem banom ha uszogumival es homokozo vodorrel meg kislapattal megy be:D
27/29 anonim válasza:
* egy etterembe.....bocsi elirtam
28/29 anonim válasza:
attól függ hogy milyen a színvonal. amúgy télleg nem illik csak egy fürdőruhában.
29/29 anonim válasza:
szerintem ez jó megoldás nem kell más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!