Jártatok már közép vagy dél-amerikában?
Igen, Brazíliában és Peruban.
Portugál szakos hallgatóként először egy 6 hetes nyári egyetemi kurzuson voltam Brazíliában. Utána a későbbi munkám miatt még néhányszor volt lehetőségem elmenni, ilyenkor igyekeztem mindig utazgatni egy kicsit, mert a brazil vidék gyönyörű. Egyszer Peruba is átmentünk, az is meseszép, Dél-Amerika azóta is fent van a bakancslistámon. :)
Én is voltam má braziliába ezt az utazast egy versenyel nyertem meg 5 nap 4 északás volt a párommal nagyon sokat sétaltunk brazilia kövein mindketen ezr meg ezer fénykepet csinaltuk ajalani tudom enis hogy meny eo braziliaba na csa
27/f
3 éve voltunk Chilében 6 hétig, plusz picit dél-Argentínában is a tűzföldön.
Nagyon szuper volt, azóta is arról álmodom hogy visszatérek, persze egy másik országba. Hogy aztán azt is bejárjam. Szuper helyek vannak ott, és nem drága egyáltalán. Csak ajánlani tudom :)
Ahhh, komolyan itt irigykedek. Mondjátok már el, hogy milyen keretek között jutottatok el ilyen helyekre!
Suli, nyaralás, munka?
Igen, Dominikában. Nagyon jól éreztem magam, rengeteg új dolgot próbáltam ki. Annyi baj volt vele hogy semmi izgalom nem volt mert 2 héten keresztül egy luxus szállodában éltünk és nem láttuk, hogy milyen az ottani élet.
De ha arra vágysz hogy csak ülj és kiszolgáljanak ajánlom az ilyesmiket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!