Lenne kedved elköltözni Brazíliába, és ott egy farmon élni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 10. 20:41
12/17 anonim válasza:
Szép hely, nyáron oda vittem nyaralni a családom. Kiköltözni biztos nem fogok.
13/17 ahogy hívnak válasza:
Egy ismerősöm évek óta ott él. Nem tudom konkrétan mire készülsz/készülnél, a lányismerősöm ott ment férjhez, a gyerekük is ott született meg. Eddig nem hallottam rosszat tőle Brazíliáról. Szerintem tedd fel kicsit konkrétabban a kérdésed, úgy könnyebb válaszolni is rá.
17/17 anonim válasza:
Kiköltöztem Brazíliába, Rio-ba 1991-be, a pénzem hamar elfogyott, nyomornegyedben éltem évekig, közbe különböző szar munkákat végeztem, hogy ne halljak éhen. Komolyan mondom, annyi pénzt nem tudtam összerakni, hogy vegyek egy repülőjegyet Budapestre. Árvaházba nőttem fel, nem volt senkim, aki segítsen. Nagyon rossz helyzetbe kerültem, soha nem gondoltam, hogy ez a valódi Rio. 2010-ben egy magyar házaspár segített hazajönni, akiket egy véletlen fojtán ismertem meg Rio-ba. Én soha többet nem mennék Brazíliába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!