Brazíliába hogy a legolcsóbb kijutni, nem az olimpiára mennék, viszont elég borsosnak érzem a 280. 000-es repülőjegy árat?
Július elején mennék Dél-Brazíliába, bárkinek valami ötlet vagy tapasztalat hogy a legolcsóbb kijutni?
Előre is köszi!
szia,
nem tudom milyen oldalakon keresel jegyeket. De airfrance-al vagy iberiával kell menni esetleg . Az alábbi városokból: Barcelona, Madrid. Nemrég volt airfrance-nak a spanyol!! oldalán 590 euróért rio oda-vissza.
700 euróig amúgy nem drága a repjegy ha dél-amerikáról van szó.
14-es, azt írod, Air France-nak van 590 euroért jegye Madridból. Ez klassz, de számoljunk, mert Madridig el is kell jutni:
590 Euro= 184 ezer ft, júl. 12-ére 25 ezer ft a jegy Madridba, 21-én vissza 30 ezer ft, összesen 55 ezer csak Madridig és akkor még a csatlakozást nem is néztem, hogy jó-e?. Mindent beleszámolva 239 ezer valamennyi forint és akkor még át is kell szállnia.
Tehát jól írta a 13-as, Ügyet Lenke, hogy 240 alatt nem igazán tudja megúszni a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!