Hogy lehet ingyen kimenni Délamerikába?
Tetanusz szurit ha a szög megszúr?
De amúgy sok ilyen magyar van aki ingyen jut ki ilyen helyekre. Akkor azoknak hogy lehet és mié mondják h jobb nekik?
Szia!
Én tudom a választ csak elő kell kerítenem, mert én sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel :)
hamarosan küldöm
Ezen az oldalon találsz vitorlás stoppot magadnak. Azt tudni kell, hogy ez idényhez kötött leginkább. Most már pontosan nem is tudom megmondani - ennek a kiderítését rád bízom - de azt hiszem hogy ilyen nov-márc között özönlenek oda.
Budapest - Barcelona folyamatos stoppal 48 óra, de én 3 nappal számolnék.
A két legfontosabb dolog, hogy legyen egy jó túrazsákod (~25e) + egy jó meleg hálózsákod, mert ha ebbe belevágsz akkor ez mindenképpen kelleni fog.
sok sikert
remélem beadod (Y)
hehehe tetanusz szurit... bevágnak egy koszos cellába és a legközelebbi járattal kitoloncolnak amit persze nem ők hanem te fizetsz.mit gondolsz a határok dísznek vannak?mindegyiken csak úgy át lehet ugrálni?az nem európa hogy minden jött mentet betesznek a menekült táborban aztán etetik pénzelik stb.
ennyire naiv vagy vagy csak elmentek otthonról?
talán keresd a jobb életet közép afrikában ennyi erővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!