Az olyan országok esetében, amelyeknek nincs nagykövetsége nálunk, hogyan kell vízumot intézni?
A másik kérdésem pedig:
Tud valaki egy friss nagykövetség-listát? Mert én akárhol találtam bármi adatot, szinte egyik se stimmelt, ősrégi telefonszámok, nem létező e-mailcímek és stb. De sok esetben még az se derült ki, hogy most akkor van-e vagy nincs :)
(Kolumbia, Panama, Costa Rica és Uruguay lennének a cél)
Akkor más ország nagykövetségén kell intézni. Szerintem mind a négy országnak van konzulátusa Bécsben.
Esetleg az is lehetséges, hogy kimész turistaként és ott adod be a kérelmet, de ennek utána kell olvasni.
köszi, régóta próbálkozok ezzel a bécsi vonallal is, de nem találok olyan elérhetőséget, ahol válaszolnának is (jórészt ősrégi emailek itt is)
Tehát azt mondod, hogy egyszerűen fogom magam az útlevelemmel, felszállok a gépre mindenféle vízum nélkül, és majd ott pl. a panamai reptéren nem is kérnek tőlem semmit, ha turistaként megyek? (mármint csak az útlevelem bemutatását kérik persze, gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!